Camera auto DVR – o necesitate

Poate ati auzit despre camerele auto de bord si ati crezut ca sunt doar pentru soferi paranoici. De ce ar trebui sa inregistrati tot ce se intampla in fata ta in timp ce conduceti?! Ei bine, exista o multime de motive.

Share

Rl online 0 comentarii

07.08.2020 - 10:00

Iata cateva motive pentru a lua in considerare achizitionarea unei camere auto DVR.

Unul dintre principalele motive pentru care camerele auto DVR devin atat de populare este sa inregistreze dovezi importante. In cazul producerii unui accident, o camera poate inregistra exact ceea ce s-a intamplat. Obtineti un material util pentru autoritati si companii de asigurari pentru a sti exact ce s-a intamplat.

Ii protejezati pe altii in caz de accidente. Sa zicem ca un accident se intampla chiar in fata dvs., dar tu nu sunteti implicat. Camera auto DVR poate capta dovezi importamte pe care asiguratorii si autoritatile le vor valorifica. Daca se intampla acest lucru si va simtiti ca fiind un bun samaritean, cineva va va fi foarte recunoscator.

La fel cum camerele de actiune au devenit populare pentru motociclisti si cei care fac sporturi extreme, camerele auto DVR devin modalitati populare de a inregistra calatoriile auto. Unii oameni au devenit foarte populari si de succes pe YouTube prin bloguri video despre calatoriile pe care le fac.

Multe camere de bord nu inregistreaza doar videoclipuri, dar capteaza si imagini statice. Imaginile statice din masina dvs. pot fi utile daca doriti sa inregistrati anumite dovezi sau o amintire. Sa spunem ca doriti sa puneti o imagine pe social media, dar nu doriti sa incarcati un videoclip intreg. Poate va exista un moment in care doriti sa faceti o imprimare pentru a va aminti de o calatorie rutiera.

Membrii familiei, colegii sau prietenii dvs. va cer in mod constant sa le imprumutati masina? Cand se intampla asta, probabil ca fac promisiuni ca masina va fi in siguranta si vor avea grija de ea ca de propria masina. Acum puteti sti exact daca lucrurile stau asa cu masina dvs. pretioasa. Este o modalitate buna de a restrange cercul acelora care vor avea acces la masina dvs.

Camele auto DVR sunt legate de confort si securitate. Daca aveti pasageri care se ingrijoreaza foarte mult de alti soferi si se asteapta intotdeauna la ce-i mai rau, atunci o camera de bord ar putea sa-i linisteasca. Stiind ca vor fi inregistrari cu privire la orice se intampla in fata sau in spatele masinii, pasagerii se pot bucura linistiti de calatorie.

Comentarii