13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleBalerine profesioniste pentru dansul mirilor

Balerine profesioniste pentru dansul mirilor

Veţi fi miri în acest an? Felicitări! În acest caz, cu siguranţă, unul dintre momentele importante, pe care îl pregătiţi, în cadrul nunţii voastre, este dansul mirilor. Fiecare mireasă îşi doreşte ca primul dans să fie unul reuşit, însă emoţiile şi micile stângăcii pot ruina acest moment. Tocmai de aceea, Macrea Events vine în sprijinul mirilor cu o serie de servicii speciale pentru un eveniment complet. Iată cel mai nou concept pentru nuntă: balerine profesioniste pentru valsul mirilor.

Ce trebuie să faceţi? Este suficient să vă alegeţi o piesă care vă place, iar balerinele profesioniste ale trupei Rapsody Dance vor concepe o coregrafie unică, care va face din dansul mirilor un moment special şi de neuitat. În acest fel, mirii vor depăşi acest moment emoţionant al primului dans şi vor reuşi să se relaxeze. Până la urmă startul evenimentului este dat de către miri şi starea lor de spirit.

Ansamblul de balet Rapsody Dance este format din balerine profesioniste, care vor încânta audienţa prin mişcări creative, precise, şi prin abilitatea lor de a transmite emoţie prin dans. Pentru o notă de eleganţă şi strălucire, balerinele poartă costume deosebite la fiecare spectacol.

În funcţie de preferinţele voastre, puteţi opta pentru un show oferit de două sau patru balerine. Dacă vă doriţi un spectacol de balet, pentru dansul mirilor, puteţi contacta Macrea Events completând formularul disponibil pe site: https://macrea-events.ro/contact/.

 

Despre Macrea Events

Macrea Events este o firmă specializată în organizarea de evenimente, care vă oferă servicii de divertisment. Macrea Events vă pune la dispoziţie o gamă largă de servicii de entertainment de eveniment, printre care menţionăm: solişti evenimente, dansatori evenimente, formaţii nuntă, DJ nuntă, aranjamente florale, şi multe altele.

 

Date de contact Macrea Events

Numar de telefon: 0723.663.282

Fondator si Manager: Cătălin Macrea

Adresa de e-mail:  office@macrea-events.ro

Website: https://macrea-events.ro

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă