12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleArnold Schwarzenegger, cel mai lung divorț de la Hollywood

Arnold Schwarzenegger, cel mai lung divorț de la Hollywood

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver sunt pe cale să definitiveze divorțul la aproape 10 ani de la depunerea cererii. Potrivit documentelor legale, obținute de publicația The Blast, vedeta „Terminator” a depus o declarație de divulgare în cazul divorțului celebrului fost cuplu, indicând că sunt în sfârșit aproape de soluționarea cazului. Maria Shriver a solicitat divorțul la 1 iulie 2011, după ce a aflat că fostul guvernator al Californiei a avut un copil – Joseph Baena – cu menajera familiei. În majoritatea cazurilor de divorț cu celebrități, „declarația finală de divulgare” se depune la finalizarea cazului. Din punct de vedere tehnic, documentul „trebuie să fie comunicat celeilalte părți înainte sau în momentul încheierii unui acord care să rezolve probleme de proprietate sau de asistență”. Sursele citate de The Blast susțin că Arnold și Maria încearcă să finalizeze situația.

Acest divorț a făcut obiectul mai multor povești de-a lungul anilor după ce în presă s-a scris că Arnold nu a manifestat niciun interes în formalizarea sfârșitului căsătoriei lor. În ceea ce privește partajul bunurilor, fostul cuplu are o proprietate în valoare de peste 400 de milioane de dolari și se pare că nu a încheiat un acord prenupțial când s-au căsătorit în 1986. Asta înseamnă că valoarea locuinței ar trebui să fie împățită la jumătate.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă