Alica: „Fetele le pot face pe amândouă”

Alica Schmidt, cea mai sexy atletă din lume, a dovedit că își merită titulatura, demonstrând fanilor că poate arăta bestial în doi timpi și trei mișcări, chiar și după antrenament.

Share

Rl online 0 comentarii

24.01.2021 - 22:22

În cea mai recentă postare de pe Instagram, blonda a arătat internauților cam cât de intens este antrenamentul pe care îl face zilnic, care include genuflexiuni cu greutăți, tracțiuni cu frânghiile și exerciții cu mingea.

În prima parte a videoclipului, Schmidt este văzută în sala de gimnastică, apoi cadrul se schimbă brusc, iar nemțoaica apare seducător într-o rochie neagră de seară. „Fetele le pot face pe amândouă”, a scris sportiva în descrierea clipului.

Atleta de 22 de ani, care este specializată în proba de ștafetă feminină 4x400 metri, nu se dezminte de titlul primit și îmbracă haine sexy chiar și la sală. În clipul postat, ea poartă un echipament care îi evidențiază formele: jambiere negre, colanți și un top violet, ce îi dezvăluie decolteul.

Alica Schmidt a fost desemnată de către revista australiană „Busted Coverage” cea mai sexy atletă din lume, titulatură care a fost preluată ulterior și de alte publicații. Din acel moment, ea a devenit o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, adunând peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram.

Comentarii