11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyle7 articole care ți-ar transforma dormitorul într-un spațiu de vis

7 articole care ți-ar transforma dormitorul într-un spațiu de vis

Cu puțină imaginație și câteva sfaturi de amenajarea dormitorului de la designerii de interior, pe care ți le-am pregătit mai jos, îți vei putea transforma dormitorul în cel mai comod și plăcut loc din câte ai văzut vreodată, așa că iată cât de simplu va fi să faci din camera matrimonială un spațiu de vis.

O bandă de LED-uri

Montată fie la tăblia patului, fie sub pat, de jur împrejurul noptierelor sau pe tavan, banda de LED-uri va da un aer intim dormitorului tău. Extrem de relaxantă și cu o mulțime de posibilități în ceea ce privește culoarea, lumina de la o bandă de LED-uri te va ajuta să îți cobori rapid nivelul energiei și să intri mai curând într-o stare de repaus, după o zi plină. O poți lăsa aprinsă toată noaptea sau o poți folosi doar atunci când citești sau urmărești serialul preferat.

Un covor cu spumă de memorie

Nimic nu se va compara cu senzația pe care o vei avea atunci când, proaspăt trezită din somn, îți vei afunda tălpile într-un strat gros de spumă pufoasă. Tălpile tale se vor simți desfătate, iar tu îți vei începe ziua cu un zâmbet larg pe față.

Un set de lenjerie din mătase

Transformă-ți dormitorul într-o cameră de hotel de lux cu un set de lenjerie din mătase, care nu doar că aduce un aer elegant încăperii, dar este și foarte răcoroasă. Poți alege pentru pat culori mai închise, dacă în restul camerei ai ales nuanțe deschise, ori poți completa paleta de culori preferată, pentru o imagine unitară.

Draperii până în pământ

Imediat ce le-ai montat, draperiile lungi, dintr-un material gros, vor schimba imaginea camerei în care te odihnești. În afară de aspectul primitor pe care draperiile îl vor da dormitorului, acestea vor avea și un scop practic, acela de a bloca razele soarelui atunci când vrei să dormi mai mult într-o zi de weekend.

Un candelabru maiestuos

Cum ai putea aduce mai multă eleganță în dormitor, dacă nu cu un candelabru care să troneze maiestuos? Dacă ai ales un stil clasic pentru designul acestei încăperi, candelabrul va completa perfect cadrul,fiind nu doar un element de decor, ci și o sursă importantă de lumină. Cristalele unui candelabru vor împrăștia raze prin toată camera, iar tu te vei simți excelent admirând piesa de rezistență a dormitorului tău.

Un set de veioze vintage

Cauți să aduci un aer sofisticat în camera în care petreci cel mai mult timp? Un set de veioze cu aspect vintage e un truc deloc costisitor, iar efectul este unul garantat. Designul lor chic va schimba total aspectul dormitorului, iar tu îți vei putea citi cu stil cărțile preferate.

O lampă din sare

Deși sunt de mult timp pe piață, nu toți au aflat de efectul terapeutic al lămpilor din sare de Himalaya. Acestea vor igieniza aerul, pe măsură ce se vor încălzi, și te vor ajuta să respiri mai bine, dar și să adormi mai ușor. În plus, aspectul lor neregulat va da un aer romantic dormitorului, în timp ce lumina lor caldă și ușor difuză îți va aminti de interiorul primitor al unui SPA. Ambianța relaxantă pe care aceste lămpi o vor crea, combinată cu un strop de mister, te va ajuta să te odihnești cum trebuie.

Nu uita că și mirosul dormitorului îți poate schimba percepția asupra camerei, așa că alege un odorizant de interior într-o aromă pe care o iubești și bucură-te de cea mai plăcută atmosferă pentru un somn adânc și revigorant.

Cele mai citite

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
Ultima oră
Pe aceeași temă