11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Trupa Spice Girls, prezentă la petrecerea dată de Victoria Beckham. Soția...

VIDEO. Trupa Spice Girls, prezentă la petrecerea dată de Victoria Beckham. Soția fotbalistului a împlinit 50 de ani

La petrecerea aniversară de 50 de ani a Victoriei Beckham, membrele trupei Spice Girls s-au reunit, reînviind amintirile erei lor glorioase din anii ’90. Evenimentul a fost marcat de prezența numeroaselor celebrități, printre care se numără și nume sonore precum Tom Cruise și Salma Hayek.

Cele cinci membre ale trupei Spice Girls – Geri Horner, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown și Victoria Beckham – au reînviat atmosfera cu o dansă energică pe hitul lor iconic “Stop”, lansat în anul 1998. Această reuniune specială a adus în prim-plan nostalgia și amintirile fanilor, oferindu-le ocazia de a retrăi momente memorabile din epoca de aur a muzicii pop.

În clipul de mai sus, David Beckham a fost impresionat de fetele care dansau și se aflau în exact aceleași poziții ca în videoclip, potrivit People.

În timp ce refrenul răsuna, fetele au ridicat brațele și au început să danseze.

La un moment dat, David a cântat împreună cu ele, înainte de a întoarce camera pentru a se filma pentru scurt timp în timp ce se bucura de spectacol. Invitații petrecerii, Eva Longoria și Marc Anthony, au apărut, de asemenea, dansând pe fundalul videoclipului în timpul spectacolului.

”Cea mai frumoasă seară! La mulţi ani mie! Vă iubesc pe toţi atât de mult!”, a fost mesajul publicat de Victoria Beckam.

YouTube video

Victoria Beckham, cunoscută și sub numele de Posh Spice, s-a reunit cu fostele sale colege de trupă la petrecerea sa aniversară, organizată în clubul privat Oswald’s din cartierul Mayfair din Londra. Ziua de 17 aprilie, când Victoria a împlinit 50 de ani, a fost marcată de mesaje online de la soțul ei, David, de la cei trei copii ai lor – Brooklyn, Cruz și Romeo – și de la fostele sale colege de trupă.

În trecut, Spice Girls s-au reunit în 2012, cu ocazia ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra, și în 2019, pentru un turneu mondial, însă Victoria nu a participat la acest ultim eveniment. Aceste reuniuni speciale au continuat să alimenteze nostalgia fanilor și să celebreze moștenirea iconică a trupei Spice Girls în istoria muzicii pop.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă