10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Reacția halucinantă a lui Dan Negru, despre noii jurați "Chefi la...

VIDEO. Reacția halucinantă a lui Dan Negru, despre noii jurați “Chefi la Cuțite”

Emisiunea “Chefi la Cuțite” este în prim plan în ultima vreme, după ce vechii jurați care au “scris istorie” în televiziune au demisionat. Potrivit audiențelor, se pare că emisiunea culinară nu mai este de interes pentru telespectatori.

Conform informațiilor furnizate de cancan.ro, se pare că Antena 1 nu este pe deplin mulțumită de noul efectiv al juraților și își dorește să readucă în prim-plan personalitățile care au marcat istoria show-ului culinar.

Printre numele vehiculate pentru revenirea triumfală se regăsesc și Dan Negru, alături de cei trei chefi care au fost emblematici pentru formatul emisiunii. Această mutare ar putea aduce o nouă suflare și un val de entuziasm în rândul telespectatorilor fideli.

Reacția halucinantă a lui Dan Negru

Astfel, la un eveniment fastuos organizat la Palatul Parlamentului, Dan Negru a vorbit despre toate aceste aspecte, dar a divulgat și marele secret al lui Florin Piersic.

“Îți zic una bună cu Florin. Am fost cu el pe un drum de la București la Cluj. Știi ce face pe drum, ca să-și țină mintea tânără?! Recită poezii. Mi s-a părut genial”, a spus Dan Negru, cu referire la Florin Piersic.

În momentul în care a fost întrebat dacă s-a uitat la emisiunea “Chefi la Cuțite”, Dan Negru nu a scos niciun cuvânt, și-a pus mâna la gură și a plecat din fața camerei de filmat.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Renunțarea la candidatul unic PSD-PNL poate declanșa criza politică. Luptele electorale din interiorul Coaliției pot afecta Guvernul

Președintele Klaus Iohannis, aflat acum în Coreea de Sud, pare să fie îngrijorat de modul cum va evolua relația PSD - PNL după ce...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...
Ultima oră
Pe aceeași temă