16.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTikTok și-a reluat activitatea după ce a picat timp de o oră

TikTok și-a reluat activitatea după ce a picat timp de o oră

TikTok a căzut din nou astăzi. Potrivit DownDetector, problemele TikTok au început miercuri în jurul orei 15:00 GMT și au afectat utilizatorii din întreaga lume.

Până la ora 16:00 GMT, problemele raportate au dispărut, ceea ce sugerează că întreruperea a fost remediată rapid, deși TikTok nu a făcut încă niciun comentariu oficial, scrie dailymail.

Aplicația, deținută de firma chineză ByteDance a suferit o întrerupere de o oră care a afectat utilizatorii din Marea Britanie pe 1 noiembrie.

Apoi a suferit o altă întrerupere la nivel global pe 4 noiembrie, marcând a doua cădere a aplicației într-o singură săptămână.

DownDetector adună rapoarte de întreruperi ale aplicațiilor din mai multe surse, inclusiv ale aplicațiilor mobile.

În această după-amiază, peste 4.000 de probleme au fost înregistrate pe DownDetector, 51% dintre persoane raportând probleme cu aplicația și 44% cu conexiunea la server.

Mai mulți utilizatori frustrați au intrat pe Twitter pentru a discuta despre întrerupere. Unul dintre ei a întrebat dacă TikTok a fost căzut.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă