11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSocialAdministratieTelefoanele Primăriei Sectorului 1, închise. Dan Podaru: Clotilde Armand trebuie să-și dea...

Telefoanele Primăriei Sectorului 1, închise. Dan Podaru: Clotilde Armand trebuie să-și dea demisia! VIDEO

Serviciul de telefonie al Primăriei Sectorului 1 a fost suspendat pentru că nu a fost plătit.

Într-un mesaj audio automat, Primăria Sectorului 1 le transmite cetățenilor care încearcă să o contacteze că serviciul a fost suspendat din cauza Consiliului Local, care “a tăiat fondurile pentru funcționarea instituției”.

Dan Podaru, fost consilier local al sectorului 1, spune că argumentul administrației nu este unul valid și o acuză pe Clotilde Armand că le cauzează probleme cetățenilor, doar pentru a-și face campanie.

Dan Podaru interviu

“Închiderea telefoanelor la nivelul primăriei este o acțiune iresponsabilă. Cetățenii sectorului 1 nu mai pot contacta telefonic primăria și pot exista situații urgente. Clotilde Armand a închis telefoanele la nivelul primăriei, precum și locurile de joacă, în scop electoral, dorind să dea vina pe consiliul local. Este încă o minciună marca Clotilde Armand. Consiliul local, în momentul în care a votat bugetul, a aprobat și o sumă de milioane de lei, bani ce pot fi utilizați pentru funcționarea primăriei, ceea ce înseamnă plata salariilor, care nu pot fi atinse, și plata utilităților. În consecință, primarul incompetent Clotilde Armand agresează, într-o manieră nedemocratică, populația sectorului 1, luându-le locuitorilor dreptul de a comunica într-o manieră corectă și simplă cu primăria. Este o rușine! Clotilde Armand trebuie să-și dea demisia!”, ne-a declarat Dan Podaru, candidat pentru funcția de primar al sectorului 1.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă