13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Clubul Sportiv Steaua vine în ajutorul copiilor cu autism

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, prin sportivii săi cât și prin copiii pasionați de sport, se alătură proiectului „Crosul CONIL – Zâmbet pentru autism”, un eveniment virtual prin care împreună vom pune zâmbet pe chipul copiilor cu autism.

„Crosul CONIL, zâmbet pentru autism” este organizat de Asociația Conil în perioada 2 – 4 aprilie 2021 cu scopul de a marca Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului și de a aduce în prim plan problematica cu care se confruntă copiii cu autism și familiile acestora.

„Am fost deosebit de mișcat de propunerea pe care o echipă de oameni tânără, entuziaști și inimoși din Asociația Conil au făcut-o sportivilor CSA Steaua București. Să faci mișcare, să te antrenezi pentru marea performanță și în același timp să ajuți la recuperarea copiilor cu forme severe de autism este cu adevărat o bucurie. Am răspuns pozitiv acestei inițiative și îndemn sportivii CSA Steaua să se alăture acestui efort colectiv”, a declarat Mădălin Sorin Hîncu, președintele CSA Steaua București.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă