15.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăPoliticăPSD și PNL au parafat protocolul de colaborare la alegerile locale din...

PSD și PNL au parafat protocolul de colaborare la alegerile locale din Capitală

Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, şi preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianţa electorală la alegerile locale între cele două organizaţii politice din Capitală.

“Bucureştiul poate redeveni oraşul dorit de oameni, o Capitală a viitorului. Pentru marile proiecte ale oraşului este nevoie de o bună colaborare şi acesta e sensul alianţei electorale PSD PNL. Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, şi preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianţa electorală la alegerile locale între cele două organizaţii politice din Capitală. Este un prim pas pentru formarea echipelor comune PSD PNL în consiliile locale ale celor şase sectoare şi în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Cele două organizaţii îşi propun să formeze cele mai bune echipe alături de care să poată câştiga alegerile candidaţii noştri la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Bucureşti.

Potrivit sursei citate, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti alianţa dintre PSD şi PNL “îşi dovedeşte deja eficienţa”.

“Capitala are buget datorită votului consilierilor generali social-democraţi şi a consilierilor generali liberali. De asemenea, noua majoritate a reuşit să închidă robinetul cheltuielilor inutile propuse de primarul general Nicuşor Dan şi să găsească resurse, de exemplu, pentru stimulentul destinat adulţilor cu dizabilităţi neplătit întreg de doi ani, pentru transportul public şi pentru termoficare. Traficul şi soluţiile pentru un transport public de calitate, combaterea poluării, investiţiile în sistemul de termoficare, consolidarea clădirilor de patrimoniu şi a celor cu risc seismic, investiţiile în sănătate şi educaţie, cultura sunt temele centrale ale alianţei electorale PSD PNL pentru Capitală”, mai arată comunicatul. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...
Ultima oră
Pe aceeași temă