7.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăȘtirile zileiProtestatarii atacă un oficial argentinian din cauza uciderii unui coleg, șofer de...

Protestatarii atacă un oficial argentinian din cauza uciderii unui coleg, șofer de autobuz

Mai mulți protestatari au atacat un oficial argentinian din cauza uciderii unui coleg de muncă, șofer de autobuz, pe fondul creșterii fenomenului infracțional în Buenos Aires.

Șoferi de autobuz înfuriați l-au bătut luni (3 aprilie) pe ministrul Securității din provincia Buenos Aires, Sergio Berni, în timp ce protestau împotriva uciderii unui coleg – pretinzând că infracțiunea pune stăpânire pe orașul La Matanza.

Berni i-a abordat pe protestatari pentru a discuta despre măsurile de combatere a violenței, când unii au început să-l bată. Filmările l-au arătat pe Berni căzând pe podea și cum îi sângera din nas.

Un șofer de autobuz a fost împușcat mortal în zorii zilei de luni, când un grup de criminali s-au urcat în autobuzul lui și au început să tragă împotriva unui agent.

Parchetul cercetează infracțiunea.

Câțiva fani argentinieni s-au confruntat cu poliția la Buenos Aires după succesul de la Cupa Mondială din Qatar

Unii fani argentinieni au intrat în conflict cu poliția pe străzile din Buenos Aires după sărbătorirea victoriei de la Cupa Mondială din Qatar.

Confruntările au început când poliţiştii au încercat să-i convingă pe oameni să coboare din vârful monumentului din centrul oraşului, potrivit presei locale citate de BBC, conform epicnews.ro.

Milioane de oameni au participat la parada victoriei din capitală, care a fost oprită după ce doi suporteri au sărit de pe un pod pe autobuzul cu acoperiş deschis care îi transporta pe jucători.

Buenos Aires face curățenie după petrecerea de la Cupa Mondială

Mormane de gunoi au fost îngrămădite pe străzile din Buenos Aires și s-a făcut curățenie luni (19 decembrie), în timp ce orașul s-a trezit după petrecerea de victorie de la Cupa Mondială, cu o seară înainte.

Sărbătorile au început după ce Argentina a învins Franța la penalty-uri la Cupa Mondială din Qatar pentru a ridica trofeul de aur pentru a treia oară și au continuat mult timp în noapte.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Piedone împarte apa caldă a lui Nicușor: Apă caldă la borcan!

Cristian Popescu Piedone, candidatul la funcția de primar al Capitalei, a lansat o campanie neobișnuită împotriva actualului primar, Nicușor Dan, distribuind personal apa...

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...

“Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a...
Ultima oră
Pe aceeași temă