9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăVIDEO: PSD, exemplu la vaccinare! Social-democrații, buluc pentru booster

VIDEO: PSD, exemplu la vaccinare! Social-democrații, buluc pentru booster

La o zi după ce România a înregistrat cel mai negru bilanț COVID, cu aproape 19.000 de cazuri noi în 24 de ore, 574 de decese și peste 1800 de pacienți internați la ATI, PSD a decis să meargă în grup la vaccinare la Romexpo.

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu sunt doi dintre social democrații care i-au îndemnat pe români să se vaccineze șiu totodatău le-au mulțumit medicilor pentru efortul depus.

„Sunt două soluții în acest moment care au funcționat în alte state europene, respectiv vaccinarea și testarea. Cu adevărat prost gestionate de fostul guvern, iar testarea n-am înțeles nici până astăzi de ce au scos-o mereu din priorități. Se pare că până la urmă o să cumpere și teste și nu mai încercăm să inventăm noi alte lucruri, și mergem totuși în direcția în care merge Europa de un an și ceva”, a declarat liderul PSD.

Social democrații au mers la Romexpo pentru doza a treia, imediat după ce au acordat votul din Parlament pentru cabinetul Cioloș. Așa cum a și anunțat, PSD a votat împotrivă.

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Schimbarea din administrație, marea deziluzie

A trecut mai bine de un an de la schimbarea celei mai mari părți a administrației publice locale din Capitală. Bucureștenii au sperat într-o schimbare...
Ultima oră
Pe aceeași temă