-0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăAlegerile din PNL "nu sunt împotriva cuiva", spune Emil Boc. Primarul din...

Alegerile din PNL „nu sunt împotriva cuiva”, spune Emil Boc. Primarul din Cluj are însă un favorit

Alegerile interne din PNL, programate în septembrie 2021, „nu sunt împotriva cuiva”, spune Emil Boc. Primarul municipiului Cluj Napoca are însă un favorit în cursa pentru funcția de președinte al PNL, iar acesta este Florin Cîțu.

„Am regăsit în actualul premier Florin Cîţu premierul capabil să ducă Partidul Naţional Liberal şi România la nivelul următor (…). Toată echipa este echipa lui Florin Cîţu”, a declarat primarul Emil Boc la ședința Comitetului Judeţean al PNL Cluj.

Pe de altă parte, Emil Boc a spus, cu diplomație, că „aceste alegeri (din PNL – n.n.) nu sunt împotriva cuiva. Preşedintele Orban are merite deosebite în ceea ce este PNL astăzi şi vă rog să-l aplaudăm”.

Emil Boc și-a exprimat din nou nemulțumirea față de modul cum Ludovic Orban, în calitate de președinte PNL, a negociat în Coaliția de guvernare repartizarea funcțiilor de prefect.

„Un prefect tot am fi meritat de la PNL”, a subliniat Emil Boc, referindu-se la funcția de prefect de Cluj.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Unde va ajunge compromisul pentru salariile din învățământ

Angajații din sistemul de învățământ s-au obișnuit deja de mulți ani să fie categoria socio-profesională cea mai vitregită de salarii bune sau măcar decente. Acum,...

Scandal cu salariile profesorilor

Pentru a acorda majorarările salariale de 16% din învățământ, amânate timp de doi ani, Guvernul are nevoie de aproximativ 3,8 miliarde lei, iar sindicaliștii...

SUA vor să afle dacă Iranul este sincer privind programul nuclear

SUA au afirmat miercuri, în ajunul reluării negocierilor pentru salvarea acordului privind programul nuclear al Iranului, că vor stabili rapid dacă Iranul este în...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU