13.9 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Codrin Ștefănescu: Iohannis, Cîțu, Bârna, Cioloș și Ciolacu, toți controlați de sistem

Codrin Ștefănescu pune ștampila pe liderii politici de prima linie, într-o postare pe facebook.

“Sunt complici, ca sā știți asta! Adicā Iohannis, Cîțu, Bârna, Cioloș și Ciolacu! Toți intr-o echipā, toți pe blat, toți controlați de către sistem! Nepăsători și imuni la suferintele românilor, lipsiți de scrupule și mincinoși. Un grup bine organizat și finanțat, la cheremul si porunca intereselor strāine! De aceea a fost nevoie sā aparā Alianța pentru Patrie! Ca sā existe si un partid românesc, pentru români, in interesul lor! Cineva care sā nu se vândā, trădeze, inșele asteptarile oamenilor! Alianța pentru Patrie suntem toți, iar ei sunt adversarii noștri! Douā tabere si atât: trădătorii românilor și românii in marea lor majoritate! Avem obligația de-a câștiga bătălia cu ei si de a recupera România! Ca sā fie clar pentru toatā lumea!”, îndeamnă camaradul lui Liviu Dragnea.

Recent, el a înființat un nou partid: Alianța Pentru Patrie, avându-l ca Liviu Dragnea, principal susținător. Noua formațiune și-a propus să nu primească în rândurile sale acoperiți ai serviciilor secrete. Nu s-a explicat încă modul de acțiune.

Alianța pentru Patrie își propune să fie principalul partid suveranist din România.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a desconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Ultima oră
Pe aceeași temă