24.7 C
București
marți, 17 mai 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăCîțu, despre mesajul transmis de Iohannis către USR PLUS

Cîțu, despre mesajul transmis de Iohannis către USR PLUS

Premierul Florin Cîţu consideră că mesajul transmis USR PLUS de către preşedintele Klaus Iohannis, în contextul crizei politice din coaliţia de guvernământ, reprezintă un “apel la responsabilitate”.

„Este un mesaj sau un apel la responsabilitate. Sunt de acord cu mesajul preşedintelui, este un mesaj care spune că trebuie să fim responsabili într-un moment important pentru România. În acelaşi timp, eu citesc mesajul că în continuare putem să găsim soluţii, aşa cum spun de câteva zile, în interiorul coaliţiei de guvernare, nu în afară. Să nu ne uităm la soluţii alături de partide extremiste sau de socialişti, cei care au făcut rău românilor. Nu, soluţia este în interior, ne aşezăm la masă şi eu sunt dispus în continuare să discutăm, pentru că mult mai important pentru mine este ca această guvernare să continue, pentru că o guvernare care continuă face lucruri bune pentru români”, a declarat Cîţu, la Arad.

Șeful Executivului a făcut un apel la dialog între partenerii din coaliţie, pentru a fi găsite soluţii pentru ieşirea din criză.

„Este trist că am ajuns ca preşedintele să intervină, din păcate, dar preşedintele (…) ne prezintă o situaţie pe care o văd mulţi români, că am fost în stradă cu toţii, am luptat alături de USR împotriva celor de la PSD, împotriva extremiştilor şi astăzi vedem că cei cu care am fost în stradă şi am luptat pentru nişte idealuri (…) îşi bat joc de ele. Ar trebui să fim mai responsabili, pentru că avem în spate voturile românilor şi trebuie să ţinem această coaliţie unită. (…) Dacă ne aşezăm la masă, avem soluţii”, a mai spus Cîţu.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

O nouă lovitură pentru Rusia. A fost semnat acordul

PPF și Home Credit anunță semnarea unui acord de vânzare a activelor și filialelor lor bancare din Rusia către un grup de investitori individuali...
00:01:14

VIDEO: Locuitorii Moscovei își iau rămas bun de la McDonald’s

Luni, moscoviții și-au exprimat atât tristețea, cât și indiferența, în timp ce McDonald's a devenit unul dintre cele mai mari branduri globale care și-a...

Școlile din România sunt prea întunecoase. Scade calitatea cursurilor, elevii își forțează ochii

Școlile din România sunt prea întunecoase, avertizează Asociația Română pentru Iluminat (ARI). Această informație a fost transmisă, luni seară, într-o conferință de specialitate, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă