22.1 C
București
joi, 13 iunie 2024
AcasăPoliticăNicolae Ciucă, declarație de avere. Are datorii, dar și bani pentru zile...

Nicolae Ciucă, declarație de avere. Are datorii, dar și bani pentru zile negre

Nicolae Ciucă, potrivit declarației de avere completate în anul 2021, deține terenuri, mașini, o casă, are credite la bănci, dar și niște bani puși deoparte. Documentul poate fi consultat pe siteul MApN.

Nicolae Ciucă este premierul desemnat al României, iar decizia a fost luată joi, 21 octombrie, de președintele Klaus Iohannis, în urma consultărilor pe care le-a avut la Cotroceni cu partidele parlamentare.

Nicolae Ciucă, declarație de avere

Terenuri – Nicolae Ciucă, premierul desemnat al României, deține împreună cu soția sa un teren intravilan, cu o suprafață de 2829 mp, în comuna Pielești, județul Dolj. Terenul a fost dobândit în anul 2005, prin contract de vânzare-cumărare. 

Case – Ciucă mai are un teren intravilan în Ilfov, dobândit în anul 2015, cu o suprafață de 598 mp. Pe acest teren, el și-a construit în anul 2017 o casă. Locuința are o suprafață de 232 de mp.  

Mașini – Generaul în rezervă are două autoturisme, o Toyota Corola fabricată în 2006 și o Toyota RAV 4, cumpărată în 2020. 

Active financiare – Ciucă deține un cont curent în lei, deschis în 2021 la Banca Transilvania, în care a depus 111.830 de lei. Are și fonduri de investiții, într-un cont la Raiffeisen bank, deschis tot anul acesta. Aici păstrează 80.000 lei.

Datorii – Nicolae Ciucă are și datorii la bănci. Mai exact, la Banca Transilvania. Este vorba despre credite contractate în 2016 și 2020. Două dintre ele au scandență anul acesta, iar unul cu scadență în 2025. Valore: 230.000 lei.

Venituri – Ciucă primește o pensie anuală de 215880 lei din partea MApN, iar soția sa, tot din partea MApN, o pensie în valoare de 59.772 lei. 

Nicolae Ciucă are 54 de ani și s-a născut în localitatea Plenița, județul Dolj. A fost Ministru al Apărării și șef al Statului Major General al Armatei, dar și premier interimar în 2020, după demisia lui Ludovic Orban. Ciucă a devenit vicepreședinte al PNL.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Opt morți și 21 de răniți după un atac cu o rachetă rusească la Krivoi Rog

Opt persoane au fost ucise și 21 rănite după ce o rachetă rusească a lovit clădiri rezidențiale din Krivoi Rog. Despre aceasta anunță Ministerul...

Proiect în educație: Telefoanele folosite de elevi în timpul orelor vor putea fi luate de un cadru didatic

Angajații școlii pot lua telefonul unui elev dacă îl folosește în timpul orelor de curs, inclusiv în timpul activități educaționale care se desfășoară în...

Un adolescent a fost reținut la Ploiești în urma altercației cu alți doi minori

Trei adolescenţi au fost implicaţi, miercuri după-amiază, într-o bătaie pe bulevardul Independenţei din municipiul Ploieşti, unul dintre ei fiind reţinut de poliţişti, potrivit agerpres.ro. "Poliţiştii...
Ultima oră
Pe aceeași temă