5 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
AcasăInternaționalMcDonald's va lansa în curând Happy Meal pentru adulți, cu jucării incluse

McDonald’s va lansa în curând Happy Meal pentru adulți, cu jucării incluse

Să primești un Happy Meal când erai copil era un răsfăț interesant. În curând, ai putea retrăi această experiență ca adult, deoarece McDonald’s va lansa Happy Meal pentru o generație mai în vârstă.

În prezent, lansarea este limitată la filialele din SUA, dar dacă entuziasmul este mare, poate că va primi undă verde și în alte teritorii, notează metro.uk.

Brandul a anunțat că mâine, 3 octombrie 2022, va lansa oficial programul. De asemenea, au arătat și ce pot primi adulții într-un dintre cutiile speciale de Happy Meal.

Un Big Mac sau 10 nuggets, o băutură și cartofi prăjiți, plus o jucărie – cu patru obiecte de colecție de la brandul de îmbrăcăminte de stradă Cactus Plant Flea Market puse la bătaie.

Deja un site vinde cele patru figurine de colecție la prețul exorbitant de 98 de lire sterline, așa că așteptați-vă la o adevărată frenezie în jurul acestor cutii limitate.

Sunt ale mascotelor McDonald’s: Grimace, Hamburglar, Birdie și Cactus Buddy.

Tariq Hassan, directorul de marketing și experiență a clienților de la McDonald’s SUA, a declarat: „Luăm una dintre cele mai nostalgice experiențe McDonald’s și o reambalăm într-un mod nou, care este relevant pentru fanii noștri adulți. Abia aștept să le oferim fanilor o piesă unică de artă și cultură, pe măsură ce ne vom arunca cu capul înainte în lumea dinamică a Cactus Plant Flea Market, împreună, săptămâna viitoare.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

În atacul asupra Congresului SUA din ianuarie 2021 se anunță și alte inculpări

Grupul de parlamentari americani care anchetează atacul împotriva Congresului SUA desfăşurat de partizani ai lui Donald Trump va recomanda mai multe inculpări, a anunţat...

Mai multe irizaţii petroliere au apărut pe Dunăre pe o lungime de 6 kilometri

Autorităţile au identificat irizații petroliere pe Dunăre, care se întind pe o lungime de 6 kilometri, informează marţi seara Administraţia Naţională Apele Române. „Poluare cu...

Rusia a adus sisteme antirachetă mobile în insulele Kurile, lângă Japonia

Ministerul Apărării din Rusia a afirmat că a desfăşurat sisteme antirachetă mobile pe una din insulele Kurile, lanţ de insule poziţionate strategic între Japonia...
Ultima oră
Pe aceeași temă