3.7 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăInternaționalMcDonald's va lansa în curând Happy Meal pentru adulți, cu jucării incluse

McDonald’s va lansa în curând Happy Meal pentru adulți, cu jucării incluse

Să primești un Happy Meal când erai copil era un răsfăț interesant. În curând, ai putea retrăi această experiență ca adult, deoarece McDonald’s va lansa Happy Meal pentru o generație mai în vârstă.

În prezent, lansarea este limitată la filialele din SUA, dar dacă entuziasmul este mare, poate că va primi undă verde și în alte teritorii, notează metro.uk.

Brandul a anunțat că mâine, 3 octombrie 2022, va lansa oficial programul. De asemenea, au arătat și ce pot primi adulții într-un dintre cutiile speciale de Happy Meal.

Un Big Mac sau 10 nuggets, o băutură și cartofi prăjiți, plus o jucărie – cu patru obiecte de colecție de la brandul de îmbrăcăminte de stradă Cactus Plant Flea Market puse la bătaie.

Deja un site vinde cele patru figurine de colecție la prețul exorbitant de 98 de lire sterline, așa că așteptați-vă la o adevărată frenezie în jurul acestor cutii limitate.

Sunt ale mascotelor McDonald’s: Grimace, Hamburglar, Birdie și Cactus Buddy.

Tariq Hassan, directorul de marketing și experiență a clienților de la McDonald’s SUA, a declarat: “Luăm una dintre cele mai nostalgice experiențe McDonald’s și o reambalăm într-un mod nou, care este relevant pentru fanii noștri adulți. Abia aștept să le oferim fanilor o piesă unică de artă și cultură, pe măsură ce ne vom arunca cu capul înainte în lumea dinamică a Cactus Plant Flea Market, împreună, săptămâna viitoare.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Parlamentul israelian a respins cu o majoritate uriașă orice „recunoaștere unilaterală a unui stat palestinian”

Parlamentul israelian a votat miercuri cu o majoritate covârşitoare o rezoluţie propusă de prim-ministrul Benjamin Netanyahu împotriva oricărei "recunoaşteri unilaterale a unui stat palestinian",...

FSB acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Serviciile de securitate ruse (FSB) au acuzat miercuri British Council, agenţia britanică pentru educaţie şi cultură, de colectarea de informaţii militare de la refugiaţii...

Suedia avertizează privind spionajul rus, în special în Arctica

Serviciile de informaţii suedeze (SÄPO) au avertizat miercuri cu privire la ameninţarea teritorială reprezentată de spionajul rus, în special în Arctica, pe măsură ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă