4.8 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
AcasăLifestyleKourtney Kardashian răspunde reacțiilor "enervante" după ce a dezvăluit că nu și-a...

Kourtney Kardashian răspunde reacțiilor „enervante” după ce a dezvăluit că nu și-a lăsat fiul să mănânce cartofi prăjiți de la McDonald’s timp de un an de zile

Kourtney Kardashian Barker a răspuns controverselor legate de faptul că nu le-a dat copiilor ei cartofi prăjiți de la McDonald’s, după ce a declarat pentru Wall Street Journal că i-a spus fiului ei că nu poate mânca această mâncare.

Într-un nou interviu acordat revistei Vogue, Kardashian Barker a calificat drept „enervantă” fervoarea legată de comentariile sale, spunând că familia ei face cartofi prăjiți acasă și că nu i-a privat pe copii de această mâncare, scrie Insider.

„Suntem o familie care iubește cartofii prăjiți, ca să clarificăm asta”, a declarat Kardashian Barker pentru Vogue. „Ne plac cartofii prăjiți; mergem la restaurante care au cartofi prăjiți. Îmi place să evităm mâncarea de tip fast-food atunci când putem”.

În interviul din Wall Street Journal, publicat pe 12 septembrie, Kardashian Barker a declarat că fiul ei i-a cerut cartofi prăjiți de la McDonald’s atunci când aveau „un moment între patru ochi”, precizând că acesta i-a spus că a trecut un „an” de când nu i-a mai mâncat. Deși o paranteză din articolul din Journal l-a etichetat pe fiul în cauză ca fiind Mason, fiul de 12 ani al lui Kardashian Barker, aceasta a precizat pentru Vogue că, de fapt, Reign, în vârstă de 7 ani, a fost cel care i-a cerut cartofii prăjiți.

Kardashian Barker a declarat că i-a spus fiului ei: „Astăzi nu este ziua potrivită, îmi pare rău”. Kardashian Barker a spus că fervoarea mediatică din jurul comentariului despre cartofi prăjiți a fost o parte din motivul pentru care nu-i place să facă declarații în presă.

„Mă plimbam cu Travis astăzi și îmi spuneam: Este atât de enervant; de aceea nu-mi place să dau interviuri”, a declarat ea pentru Vogue. În interviul original din Wall Street Journal, Kardashian Barker a spus că nașterea lui Mason a fost momentul în care a început „călătoria ei de bunăstare”. Acum, pe lângă brandul său de lifestyle Poosh, ea lansează o linie de suplimente comestibile numită Lemme.

Urmărește RomâniaLiberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Situație dificilă în Ucraina: În spitale se ia în considerare suspendarea operaţiilor care nu sunt esenţiale

Ministerul Sănătăţii din Ucraina a transmis marţi că le-a cerut oficialilor regionali să ia în considerare suspendarea operațiilor care nu sunt esențiale, până când...

Un avion de vânătoare s-a prăbușit marți în nord-estul Croației

Un avion de vânătoare al Forţelor Aeriene croate s-a prăbușit, marţi, în nord-estul Croației, anunţă autorităţile militare de la Zagreb, citate de agenţia Reuters. Avionul...

Top Google – ce au căutat românii pe internet anul acesta

Google România va prezenta, miercuri, într-o conferinţă de presă, listele cu cele mai populare căutări în online realizate de către români în 2022, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă