25.6 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăLifestyleMaria Dragomiroiu a dezvăluit cât cere pentru a cânta la evenimente

Maria Dragomiroiu a dezvăluit cât cere pentru a cânta la evenimente

Potrivit unor zvonuri apărute în presă în urmă cu ceva timp, care indicau faptul că Maria Dragomiroiu cerea 5.000 de euro pentru a cânta la evenimente, artista a ținut să precizeze că nu este adevărat.

Onorariul cerut de Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a clarificat prin avocatul său că onorariul pentru a cânta la evenimente nu este de 5.000 de euro, așa cum a fost raportat în presă. Artista de muzică populară a subliniat că suma cerută este, de fapt, mai mică.

Deranjată de informațiile apărute în presă, artista a transmis prin avocatul său că tariful real este de 2.500 de euro pentru prestațiile sale.

Afirmațiile care au apărut în presă referitor la onorariul de 5.000 pe care doamna Maria Dragomiroiu l-ar solicita la eveniment. Noi am efectuat demersurile necesare împotriva celor care au publicat aceste informații false, mincinoase. Dorim să informăm opinia publică eu, în calitate de reprezentant convențional, să informez opinia publică asupra faptului că onorariul perceput de Maria Dragomiroiu alături de instrumentiștii care o însoțesc este de 2.500 de euro, nu de 5.000 așa cum s-a vehiculat în presă,

a spus Katia Cicală, avocata Mariei Dragomiroiu, conform Spynews.

Într-un interviu anterior, Maria Dragomiroiu a dezvăluit că primește o pensie de 1.200 de lei, o sumă insuficientă pentru a se întreține. Între timp, pensia sa a crescut la peste 2.000 de lei.

Când a discutat despre acest subiect pe rețelele de socializare, a fost aspru criticată de fani.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă