33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSportFotbalJames Rodriguez ar putea deveni coleg cu Horațiu Moldovan

James Rodriguez ar putea deveni coleg cu Horațiu Moldovan

James Rodriguez a făcut figură bună la Copa America, iar echipe de top din Europa au pus ochii pe el.

James Rodriguez ar putea ajunge la Atletico Madrid

James Rodríguez a impresionat la Copa America, aducând Columbia în lumina reflectoarelor cu performanțe de excepție.

Columbianul a înscris un gol și a oferit 5 pase decisive în acest turneu, demonstrându-și valoarea și abilitățile sale remarcabile pe teren.

Aceste performanțe au stârnit interesul unor echipe de top din Europa, două dintre cele mai mari cluburi din Spania fiind în căutarea serviciilor sale, fiind vorba de Atletico Madrid și Real Sociedad.

Echipa națională a Columbiei se pregătește pentru o confruntare crucială cu Uruguay în drumul lor către finala Copa America, unde ar putea întâlni Argentina, deținătoarea trofeului.

Performanțele lui James în acest turneu i-au deschis ușa pentru o posibilă revitalizare a carierei sale, iar un transfer neașteptat la un club de top din Europa ar putea fi următorul pas logic pentru acest talentat jucător.

Conform informațiilor de la Elnacional.cat, evoluțiile remarcabile ale lui James Rodríguez la Copa America au atras atenția oficialilor de la Real Sociedad, care consideră că columbianul ar aduce o valoare deosebită echipei lor.

Antrenorul Imanol Alguacil este ferm convins că James ar reprezenta un transfer de lux pentru clubul basc.

Totuși, Real Sociedad nu este singura echipă interesată să-l aducă pe James înapoi în La Liga. Atletico Madrid a reluat discuțiile și ia în considerare posibilitatea de a-l aduce pe columbianul care a mai evoluat anterior pentru echipe de top precum AS Monaco, FC Porto, Bayern München, Everton, Banfield, Olympiakos și Al-Rayyan.

James Rodríguez este un fotbalist columbian cunoscut pentru abilitățile sale tehnice remarcabile și pentru cariera sa internațională de succes.

James Rodriguez

Născut pe 12 iulie 1991 în Cúcuta, Colombia, James a început să își facă simțită prezența în lumea fotbalului de la o vârstă fragedă.

A debutat profesional în 2006 și a atras atenția rapidă a cluburilor mari din Europa prin performanțele sale în echipa națională a Columbiei și apoi la cluburi precum FC Porto și AS Monaco.

Cu toate acestea, a devenit cunoscut pe plan mondial în urma unui turneu strălucit la Cupa Mondială din 2014, desfășurată în Brazilia, unde a câștigat titlul de golgheter și a impresionat cu abilitățile sale de pasare și șut.

James Rodríguez este, de asemenea, cunoscut pentru perioada petrecută la Real Madrid, unde a fost transferat în 2014 după succesul său la Cupa Mondială.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă