12.1 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Un celebru comisar de poliție a primit șapte amenzi într-o singură zi

Sindicatul Europol, din care fac parte unii dintre angajații Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a anunțat că un comisar șef din Poliția Română a primit șapte amenzi într-o singură zi.

Cel amendat este comisarul șef Christian Ciocan, care deține o funcție de conducere în MAI – aceea de director al al Unității de Politici Publice.

Ofițerul Christian Ciocan ar fi primit mai multe amenzi contravenționale din partea Poliției Rutiere, după ce a condus un automobil cu mai multe probleme. Inițial, un polițist de la Brigada Rutieră l-a oprit pentru că a remarcat că mașina intrase pe sens interzis. Apoi, la verificarea actelor, s-a mai constatat și că automobilul condus avea ITP-ul expirat, iar o altă problemă era că respectivul automobil nu avea o asigurare obligatorie RCA validă.

O înregistrare postată pe internet arată cum Christian Ciocan se află în incinta Secției 4 Poliție din București, unde poartă o discuție în contradictoriu cu un polițist în uniformă. Comisarul șef Ciocan i se adresează acestuia cu formula „Băi băieți”.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă