13.7 C
București
joi, 21 octombrie 2021

Doi români vor face 30 de ani de pușcărie pentru că au forțat o fată să se prostitueze în Anglia

Cei doi condamnați se numesc Ilcic Dumitru (19 ani) şi Ioan Dumitru (24 de ani), iar jurnaliștii britanici afirmă că ei sunt frați. Justiția britanică i-a găsit vinovați de faptul că au obligat o tânără de 20 de ani, originară din România, să se prostitueze în Marea Britanie.

Fata a ajuns să întreţină relaţii sexuale cu până la 15 bărbaţi pe zi, de la care primea aproape o mie de lire sterline pe zi, însă banii îi erau luaţi imediat de cei doi fraţi care o exploatau.

Fata a rămas chiar gravidă cu unul dintre clienţii ei și a reușit să nască un copil sănătos.

În cele din urmă, tot un client a fost cel care a ajutat-o pe fată să scape din sclavia sexuală. Clientul i-a dat fetei un telefon mobil iar aceasta și-a anunțat rudele din România. Acestea, la rândul lor, au anunțat Consulatul României, iar diplomații români au alertat poliția din Regatul Unit. La acțiunea de anihilare a acestei echipe infracționale au luat parte și doi polițiști români.

În final, unul dintre frați a fost condamnat la 16 ani de închisoare iar celălalt la 15 ani și trei luni de închisoare. Pentru acesta din urmă, o acuzație suplimentară a fost aceea de trafic de droguri.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă