-0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiInternaționalRedacţia, o nou serial original din 25 iunie la HBO

Redacţia, o nou serial original din 25 iunie la HBO

Redacţia, un nou serial produs de HBO despre o echipă de ştiri din America, va avea premiera astăzi la HBO România. Serialul aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar pentru scenariul filmului The Social Network, producător executiv şi scenarist al serialului multi-premiat cu Emmy, The West Wing), noul serial HBO, Redacţia spune povestea unei echipe de ştiri ce porneşte într-o misiune aproape imposibilă, de a face ştiri „aşa cum trebuie”, în ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.

Premieră românească la HBO

Jeff Daniels (nominalizat la Globul de Aur pentru rolurile din The Squid and the Whale, Something Wild şi The Purple Rose of Cairo) este Will McAvoy, prezentatorul de ştiri adulat de telespectatori, iar Emily Mortimer (cunoscută din Hugo şi Shutter Island) este MacKenzie McHale, producătorul executiv al emisiunii de ştiri şi fosta iubită a lui Will.

Sam Waterston este Charlie, şeful secţiei Ştiri, un alcoolic cu principii, John Gallagher Jr. e Jim, producătorul plin de resurse al emisiunii; Alison Pill e Maggie, fostă voluntară devenită producătoare. Dev Patel (Slumdog Millionaire) e Neal, un tânăr angajat, Olivia Munn e Sloan, analista financiară foarte sexy, iar Jane Fonda (laureată cu Oscar pentru rolurile din Klute şi Julia) e Leona Lansing, şefa companiei care deţine ACN-ul.

„În derivă”, cel mai bun serial românesc

Acţiunea serialului se desfăşoară în cadrul fictivului canal de televiziune ACN, dar ştirile care sunt expuse în fiecare episod provin din evenimente ce au avut loc în realitate – de la devărsarea de petrol din 2010, la controversa din Arizona legată de emigrare, încheind cu Occupy Wall Street – evenimente luate din ziarele vremii ce oferă serialului autenticitate.

Premiera primului sezon, care are 10 episoade, va avea loc astăzi, 25 iunie, de la ora 20:00, numai la HBO.

Cele mai citite

SUA vor să afle dacă Iranul este sincer privind programul nuclear

SUA au afirmat miercuri, în ajunul reluării negocierilor pentru salvarea acordului privind programul nuclear al Iranului, că vor stabili rapid dacă Iranul este în...

Unde va ajunge compromisul pentru salariile din învățământ

Angajații din sistemul de învățământ s-au obișnuit deja de mulți ani să fie categoria socio-profesională cea mai vitregită de salarii bune sau măcar decente. Acum,...

Scandal cu salariile profesorilor

Pentru a acorda majorarările salariale de 16% din învățământ, amânate timp de doi ani, Guvernul are nevoie de aproximativ 3,8 miliarde lei, iar sindicaliștii...
Ultima oră
Pe aceeași temă