-1.2 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalObservatorii UE din Venezuela sunt spioni

Observatorii UE din Venezuela sunt spioni

Observatorii UE din Venezuela sunt spioni, susține președintele Nicolas Maduro, șeful statului venezuelean. El i-a calificat astfel pe observatorii veniți din UE care au monitorizat alegerile locale din Venezuela.

Maduro susține despre trimișii UE că „nu au fost observatori internaţionali, ci spioni ai Uniunii Europene”. Liderul de la Caracas a făcut o declarație în acest sens la televiziunea de stat din Venezuela.

Observatorii UE din Venezuela sunt spioni, susține președintele Maduro

Cele mai recente alegeri din Venezuela au avut loc în ziua de 21 noiembrie 2021. Ulterior, unele țări europene au afirmat că aceste alegeri au avut nereguli. O asemenea declarație a avut și Marea Britanie, care nu mai face parte din UE. Criticile exprimate de Regatul Unit au fost respinse de Venezuela.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

A patra zi de grevă la STB. Doar 25% din parcul auto a ieșit pe traseu

Sute de şoferi refuză să iasă pe traseu, fiind a patra zi de grevă a angajaţilor STB. Transportul în comun din Capitală este afectat....
Ultima oră
Pe aceeași temă