15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalCum se face accesul la concertul Bon Jovi din Bucureşti

Cum se face accesul la concertul Bon Jovi din Bucureşti

Demarat în februarie 2010, turneul “The Circle” al trupei Bon Jovi se apropie vertiginos de Bucureşti. Producţia concertului de la Bucureşti este asigurată de peste 500 de persoane din care mai mult de 200 de pe toate meridianele globului.

 Turneul trupei Bon Jovi a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010. Cu o producţie impresionantă şi o armată de oameni care se ocupă ca fiecare concert să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, Jon Bon Jovi şi trupa sa se vor prezenta pe 10 iulie în faţa publicului român în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

 Turneul utilizează 4 scene identice care călătoresc în cascadă pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de câteva zile, întrucât producţia unui singur show durează aproape o săptămâna (lucrările în Piaţa Constituţiei au început imediat după încheierea Rock The City). Pentru a transporta întregul echipament se folosesc aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.

Scena, cu un design creat special pentru turenul “The Circle” are 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime. Pe scenă va exista un ecran cu o laţime de aproximativ 40 de metri înscris în arcul scenei. Puterea instalaţiei de sunet depăşeşte 15.000 waţi iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizează generatoare care consumă peste 1800 litri de motorină.

Echipa de producţie a turneului compusă din mai bine de 200 de persoane cuprinde cetăţeni englezi, francezi, germani, belgieni, olandezi, portughezi şi americani.

 Un număr de 10 microbuze sunt utilizate pentru transportul personalului de producţie iar top managementul turneului Bon Jovi este transportat cu o flotilă de autoturisme de lux Mitsubishi.

 Prognoza meteo este favorabilă, pentru 10 iulie anunţându-se vreme frumoasă, cer senin şi temperaturi de maxim 33 grade Celsius.

Pe 10 iulie publicul va avea acces în Piaţa Constituţiei începand cu orele 16:00 (deşi iniţial s-au anunţat orele 15:00). Accesul se va realiza prin două porţi poziţionate pe Bd. Libertăţii în extremităţile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) respectiv Calea 13 Septembrie. Cei care au bilete la Peluze, în Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porti. Celor cu bilete în tribunele VIP A1, respectiv B1 li se recomandă  accesul prin porţile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor). Celor cu bilete în tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomandă accesul prin porţile dinspre Calea 13 Septembrie.

 Accesul publicului nu este permis cu aparate foto sau de înregistrare audio-video, cu umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, pet-uri, can-uri, lasere, stupefiante, mediacmente de orice fel (doar daca au asupra lor reţeta medicală care confirmă necesitatea consumului).

 Achiziţionarea de produse în incinta locaţiei concertului Bon Jovi se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumpărate de la casieriile special amenajate de Piraeus Bank. Dorim să atenţionam publicul că jetoanele achiziţionate şi neconsumate nu vor putea fi răscumpărate la finalul concertului.

 Biletele de concert au preţuri de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (Tribuna), 186,4 lei (Normal Circle) şi pot fi procurate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate.

 Concertul Bon Jovi de la Bucureşti este produs de East European Entertainment si D&D Entertainment in colaborare cu Marcel Avram.

 

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă