27.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalBritanicii, furioși pe Boris Johnson: „Dacă a încălcat legea, la revedere”

Britanicii, furioși pe Boris Johnson: „Dacă a încălcat legea, la revedere”

Britanicii așteptau cu nerăbdare miercuri concluziile unei anchete interne privind acuzațiile către Boris Johnson referitoare la petrecerile din izolare.

Raportul oficialului cabinetului Sue Gray ar putea determina viitorul premierului. Cu toate acestea, nu a fost clar când vor fi publicate rezultatele acelei anchete, mai ales că poliția și-a deschis propria anchetă.

Boris Johnson, în mijlocul unui scandal de proporții

ITV a raportat luni că Johnson și partenera sa Carrie au participat la o petrecere surpriză de până la 30 de persoane de ziua lui în Cabinet Room din Downing Street în iunie 2020. În acea perioadă, petrecerile sau adunările sociale erau interzise.

Amanda McCreedy, un manager de active financiare din Africa de Sud, a declarat miercuri că Johnson ar trebui să demisioneze din funcția de prim-ministru dacă se va constata în raportul lui Gray că a încălcat restricțiile COVID.

David Garcia, un consultant de servicii din Spania, a spus că acuzațiile de încălcare a regulilor de pe Downing Street sunt supărătoare deoarece nu a putut să-și vadă familia în timpul blocării. Britanicii sunt furioși pe premier și susțin că trebuie să își dea demisia dacă a participat la petreceri în timpul izolării.

„Dacă a încălcat legea, la revedere”, a spus unul dintre londonezi pentru Reuters.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Câți români își sărbătoresc onomastica de ziua Sfinților Constantin și Elena

Peste 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica astăzi, cu ocazia Sfinţilor Constantin şi Elena.Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date,...

Drulă candidează la președinția USR

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, şi-a anunţat, astăzi, candidatura la conducerea formaţiunii politice. Drulă susține că livrează rezultate concrete, "nu bla-bla steril", iar partidul...

Mercedes extrem de rar din 1955, vândut cu 135 milioane de euro. A devenit cea mai scumpă mașină din lume

Un Mercedes extrem de rar a devenit cea mai scumpă mașină din lume. A fost vândut cu prețul record de 135 milioane de euro. Mercedes...
Ultima oră
Pe aceeași temă