32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiÎncep lucrările la Prelungirea Ghencea din Capitală. Cât va dura proiectul

Încep lucrările la Prelungirea Ghencea din Capitală. Cât va dura proiectul

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat începerea lucrărilor de proiectare pentru finalizarea investiției Penetrație Prelungirea Ghencea – Domnești și lărgirea bulevardului Ghencea.

Lucrările de proiectare încep luni și vor dura patru luni, urmând ca după actualizarea proiectului tehnic să demareze execuția propriu-zisă.

După actualizarea proiectului, vor fi finalizate lucrările deja începute și vor începe etapele noi, inclusiv construirea liniei de tramvai și a parcării de tip park & ride. Aceste detalii au fost anunțate de primarul Capitalei într-o postare pe Facebook.

Proiectul complet va permite circulația pe patru benzi de la terminalul tramvaiului 41 până la Pasajul Domnești. Nicușor Dan a menționat că, după finalizarea acestui obiectiv, traficul în zonă va fi considerabil îmbunătățit.

În urmă cu o lună, circulația a fost deschisă pe tronsonul dintre str. Brașov și terminalul tramvaiului 41, după ce lucrările de extindere la patru benzi pe această porțiune a bulevardului Ghencea au fost finalizate.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă