24 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Leeds are tot mai mulți fani după aparițiile Emmei Jones

GALERIE FOTO. Leeds are tot mai mulți fani după aparițiile Emmei Jones

Prezentatoarea sportivă Emma Louise Jones, de la postul britanic BBC, i-a făcut pe fanii fotbalului să glumească pe seama faptului că vor începe să susțină toți formația Leeds United, după ultimele fotografii postate de aceasta pe rețelele de socializare.

O mare fană a formației Leed United, Emma și-a uimit cei 424.000 de urmăritori de pe Instagram cu o serie de imagini din vacanță. Diva în vârstă de 34 de ani a împărtășit recent câteva fotografii în care apare purtând o rochie albă decoltată, care îi evidențiază bustul generos, în timp ce bea cocktailuri. Aflată pe un balcon, britanica a glumit: „O afacere riscantă să bei cocktailuri în această culoare”.

Fanii fotbalului s-au grăbit să o copleșească cu complimente pe blondină, „inundând” rapid secțiunea de comentarii cu laude. „Există niveluri mai presus de perfecțiune?”, a întrebat un fan, în timp ce un al doilea a glumit că ea este „singurul lucru bun la Leeds”. Un al treilea a dus lucrurile mai departe: „Cred că voi începe să susțin Leeds!”. „Comentariile de aici vor fi un carnagiu, Emma”, a spus un al patrulea, iar un altul a adăugat: „Fenomenală ca întotdeauna”.

Aceasta interacționează frecvent cu fanii ei pe rețelele de socializare. Recent, un suporter al lui Leeds a dezvăluit că are poze cu ea pe plapuma sa cu tematică fotbalistică. Jones a văzut partea amuzantă și a glumit: „Primesc o reducere?”.

De când este celebră, vedeta de la BBC a trecut prin multe întâmplări dubioase, așa cum ea însăși a povestit de-a lungul timpului. De exemplu, datorită frumuseții sale răpitoare, unii îi „împrumută” fotografiile sexy pentru a-și crea profiluri false pe site-urile de matrimoniale. Tânăra în vârstă de 34 de ani chiar îi deconspiră uneori pe excroci pe propriul cont de social media, cum a făcut cu un cont fals: „Dacă ai de gând să falsifici un profil Tinder, te rog să nu mă îmbătrânești”.

Contul fusese creat cu pozele Emmei, însă la vârstă erau trecuți 35 de ani, în ciuda faptului că Jones avea 32 de ani la acea vreme, iar pozele folosite erau din trecut.

Emma Jones este una din cele mai populare jurnaliste sportive din Regatul Unit. Ea s-a făcut remarcată prin aparițiile sale extrem de sexy de pe sticlă, dar și de pe rețelele sociale. Moderatoarea lucrează din 2017 pentru canalul TV al clubului Leeds United, iar în 2021 s-a alăturat echipei BBC Sport.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă