28.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Alisha Lehmann ar putea ajunge la FC Barcelona

GALERIE FOTO. Alisha Lehmann ar putea ajunge la FC Barcelona

Sexy-fotbalista Alisha Lehmann își petrece vacanța de vară în Statele Unite ale Americii, iar recent și-a surprins cei 16,6 milioane de urmăritori de pe Instagram cu un set de fotografii incendiare, în care apare etalându-și formele pe plajele însorite din Miami.

Chiar dacă această vară i-ar putea aduce un transfer de senzație la echipa feminină a Barcelonei, elvețianca Alisha Lehmann se relaxează din plin. Blondina a pozat într-un costum de baie verde în timpul unei excursii la plajă în Miami, iar imaginile au devenit virale. Așa cum era de așteptat, fanii jucătoarei de la Aston Villa au dat buzna în rubrica de comentarii. Unul dintre ei a scris: „Arătați minunat”. Un altul a adăugat: „Atât de frumoasă”, în timp ce un al treilea a completat: „Alisha, ești perfectă”.

Alintată „Barbie din fotbal”, Alisha nu a fost însoțită în SUA de iubitul Douglas Luiz, de asemenea și el jucător la Aston Villa, deoarece acesta este convocat la lotul echipei naționale a Braziliei. Evoluțiile solide din acest sezon de Premier League l-au adus pe mijlocașul selecao în atenția granzilor Europei. De serviciile lui Douglas Luiz se interesează Chelsea, Juventus și FC Barcelona. Favorită să obțină semnătura acestuia este Juventus, formația italiană fiind dispusă să ofere doi jucători plus bani ca parte a unei potențiale tranzacții, Weston McKennie și Samuel Iling-Junior urmând să ajungă pe Villa Park.

Totuși, Douglas Luiz, ar prefera o mutare la Barcelona, motivul fiind unul simplu. Agentul acestuia i-ar fi promis că dacă acceptă oferta catalanilor, formația blaugrana o va aduce în Spania și pe Alisha, la echipa feminină a clubului.

În sezonul recent încheiat, Luiz a marcat nouă goluri și a dat cinci pase decisive pentru gruparea antrenată de Unai Emery, care a terminat pe poziția a patra în Premier League și va juca în Liga Campionilor după patru decenii de absență.

Alisha Lehmann, professional football player wearing a red jersey
Alisha Lehmann - professional football player

De cealaltă parte, din 2021, de când îmbracă tricoul lui Aston Villa, Alisha Lehmann a marcat de 14 ori în 75 de meciuri.

Contractele lui Luiz și Lehmann cu Aston Villa expiră ambele în vara lui 2026. Pe lângă valoarea individuală, împreună, cei doi formează o mașinărie de marketing formidabilă, iar FC Barcelona ar putea profita din plin. Se pare că formația catalană este dispusă să plătească 100 de milioane de euro pentru a-i înregimenta „la pachet” pe cei doi.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă