8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFOTO. Schimbări de design și butoane noi. Cum ar putea arăta iPhone...

FOTO. Schimbări de design și butoane noi. Cum ar putea arăta iPhone 16

Nici bine nu a trecut febra iPhone 15, căci Apple deja pregătește următorul model, iPhone 16. Potrivit informațiilor apărute în spațiul online, se pare că modelele iPhone 16 Pro vor fi disponibile în aceste 4 culori noi: space black, alb, gri și rose.

Imagini care circulă în mediul online compară modele fictive ale seriei iPhone 16, cu iPhone 15. Zvonurile spun că Apple va acorda o atenție mai mare în ceea ce privește designul viitoarelor modele.

Se așteaptă ca iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max să aibă ecrane de dimensiuni mai mari, potrivit mai multor surse, în timp ce iPhone 16 și iPhone 16 Plus vor avea aceleași dimensiuni ca iPhone 15 și iPhone 15 Plus, notează presa internațională.

Primele imagini apărute pe internet arată diferența de dimensiuni dintre iPhone 16 Pro și iPhone 15 Pro de anul trecut. Se zvonește că iPhone 16 Pro va avea un ecran de 6,3 inchi, în timp ce iPhone 16 Pro Max va avea un ecran de 6,9 inchi. În schimb, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max au ecrane de 6,1 și, respectiv, 6,7 inci.

Apple plănuiește să înlocuiască butonul “Mute” de pe iPhone 16 și iPhone 16 Plus cu butonul “Action”, care a fost anterior exclusiv pe modelele iPhone 15 Pro. Cu toate acestea, imaginile sugerează că butonul “Action” va fi mai mare decât cel regăsit pe dispozitivele Pro actuale.

FOTO: iPhone 16 Pro – disponibil doar 4 culori noi: space black, alb, gri și rose.

Sursă Foto - Weibo post (via @VNchocoTaco)

În plus, se așteaptă ca toate cele patru modele de iPhone 16 să aibă un buton complet nou, care va fi folosit pentru realizarea de fotografii și videoclipuri. Așa-numitul “buton de captură” este amplasat pe aceeași parte a iPhone-ului ca și butonul de alimentare, în spațiul ocupat în prezent de antena 5G mmWave din Statele Unite.

Butonul de captură va răspunde la presiune și atingere, notează The Information. Apple consideră că noul buton va fi un punct de vânzare important pentru gama iPhone 16 și că este introdus pentru a împinge și mai mult iPhone-ul ca o alternativă de cameră foto pentru filmarea video pe orizontală.

Se așteaptă ca Apple să lanseze gama iPhone 16 în luna septembrie a acestui an.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă