36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSportFotbalFlorin Răducioiu, amintiri despre Cupa Mondială din 1994

Florin Răducioiu, amintiri despre Cupa Mondială din 1994

Florin Răducioiu a discutat despre echipa națională a României și despre perioada Campionatului Mondial din 1994.

Fostul atacant al echipei AC Milan a participat la Cupa Mondială din 1990 și 1994, precum și la Campionatul European din 1996 cu naționala României. Anul trecut, România a obținut calificarea la EURO 2024, unde va debuta luni, într-un meci împotriva Ucrainei.

În Grupa E, România va juca împotriva Belgiei, Slovaciei și Ucrainei.

Referindu-se la momentul din 1994, când România a înregistrat cea mai importantă performanță din istoria sa fotbalistică, Florin Răducioiu a declarat că, în opinia sa, selecția pentru acel turneu nu a fost cea mai bună. El a menționat că întotdeauna au existat controverse în legătură cu jucătorii convocați la turneele finale.

Întotdeauna s-a vorbit de jucătorii care… întotdeauna au fost polemici, și la noi, mulți jucători nu aveau ce să caute atunci (n.r. la Campionatul Mondial din 1994). Nu văd de ce Craioveanu nu a meritat să vină cu noi, Lăcătuș… și el a avut niște probleme, Sabău era accidentat, ar fi fost extraordinar. Nu știu care au fost criteriile cu care s-a făcut lista pentru World Cup,

a declarat Florin Răducioiu, pentru iAMsport.ro.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă