18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăPoliticăFiul lui Piedone și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 5

Fiul lui Piedone și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 5

Vlad Popescu Piedone și-a depus, luni, la Biroul Electoral Central (BEC), candidatura pentru Primăria Sectorului 5, potrivit unui comunicat al partidului PUSL.

Candidatul Partidului Umanist Social Liberal și-a depus astăzi candidatura, alături de semnăturile de susținere.

„E o vorbă din bătrâni care spune că ploaia este un semn de bun augur. Că aduce noroc, belșug și vitalitate..Mi-am depus astăzi candidatura la Primăria Sectorului 5, într-o zi ploioasă, cu speranța că proiectele începute vor continua. Că sectorul nostru va beneficia de alte noi proiecte, care să-l dezvolte și să-l modernizeze! Am convingerea că împreună vom reuși să construim un viitor frumos pentru comunitate! Vă mulțumesc pentru încredere, vă mulțumesc pentru sprijin”, a spus Vlad Popescu Piedone, după depunerea candidaturii.

Alături de el a fost actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nimeni altul decât tatăl lui Vlad Piedone.

„Am trăit multe emoții în viața mea, dar niciodată ca astăzi. E drept, sunt emoții pozitive, dar tot emoții se numesc. Știu că Sectorul 5 va avea continuitate, știu că Vlad Popescu Piedone mă va depăși, că va veni vremea să iau eu lecții de la el”, a punctat Cristian Popescu Piedone.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...
Ultima oră
Pe aceeași temă