15.7 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSportFotbalEndrick dezvăluie cum a prevestit golul marcat împotriva Angliei pe Wembley

Endrick dezvăluie cum a prevestit golul marcat împotriva Angliei pe Wembley

Performanța remarcabilă a lui Endrick în meciul amical dintre Anglia și Brazilia de pe stadionul Wembley nu a fost doar o dovadă a talentului său, ci și un moment de glorie pentru fotbalul brazilian. La doar 17 ani și 246 de zile, tânărul atacant a reușit să își înscrie primul gol pentru echipa națională, devenind astfel cel mai tânăr marcator al Braziliei de la legendara figură a lui Ronaldo Nazario, care a înscris pentru prima dată pentru selecționata verde și galbenă în 1994.

Această performanță impresionantă nu a fost doar rezultatul abilităților sale fotbalistice, ci și o confirmare a potențialului său uriaș în lumea fotbalului internațional. Momentul în care a reușit să înscrie golul pentru Brazilia a fost unul de mare emoție și bucurie, atât pentru el, cât și pentru fanii echipei naționale.

La finalul meciului, Endrick a dezvăluit un moment interesant din viața sa, care a prevestit acest gol marcat pe arena celebră din Londra. A mărturisit că, în timp ce juca FIFA cu propria sa reprezentare virtuală, a reușit să marcheze pentru naționala Braziliei la prima sa selecție pentru “Selecao” chiar pe Wembley Stadium. Pentru el, acest moment a fost o coincidență extraordinară și o premoniție a performanței sale ulterioare în meciul real.

“Este incredibil, mă jucam jocuri video pe modul carieră și am marcat și la primul meu meci pentru Brazilia… aici, pe Wembley. M-am tot gândit la asta! A fost frumos. Este doar o amintire incredibilă pentru mine”, a spus Endrick.

YouTube video

De altfel, acest gol nu a fost important doar pentru Endrick, ci și pentru antrenorul Dorival Junior, fiind prima victorie la debutul său.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Primar din Buzău cercetat penal pentru folosirea resurselor primăriei

Mai mulți locuitori ai comunei Cozieni, județul Buzău, au făcut publice acuzații grave împotriva actualului primar al localității, susținând că acesta comite infracțiuni...

Prin comasarea alegerilor, AUR pierde jumătate din numărul europarlamentarilor

Ultimul sondaj INSCOP ne confirmă predicțiile preelectorale: 1 + 1 nu fac 2 pe tabla rezultatelor celor două scrutinuri din 9 iunie 2024. Dar...

Dispută Brazilia-Israel: Președintele Lula da Silva și-a revocat ambasadorul de la Tel Aviv

Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva l-a revocat pe ambasadorul său în Israel și l-a trimis în calitate de reprezentant special la Geneva,...
Ultima oră
Pe aceeași temă