21.8 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăInternaționalEcuador ar putea trimite la concursul Miss Universe o femeie în vârstă...

Ecuador ar putea trimite la concursul Miss Universe o femeie în vârstă de 46 de ani

Ecuadorul ar putea avea o femeie în vârstă de 46 de ani care să reprezinte mica națiune la concursul de frumusețe Miss Univers, care va avea loc la sfârșitul acestui an, transmite CNN.

Yajaira Quizhpi – care reprezintă regiunea Sierra – concurează pentru titlul național de Miss Universe Ecuador.

Sâmbăta aceasta, ea și alte 24 de concurente vor concura în finala concursului din Machala, în provincia El Oro. Câștigătoarea va reprezenta Ecuadorul la concursul Miss Univers din Mexic, care va avea loc în septembrie.

Quizhpi este cea mai în vârstă femeie din istoria țării care participă la concursul Miss Universe.

„Sunt mândră că mi se permite să fiu aici. Am spart bariere și, ca femei, putem face un pas înainte fără să ne temem de ceea ce vor spune”,

a declarat ea pentru CNN Español într-un interviu video.

Miss Univers și-a schimbat regulile legate de vârstă. Anterior, concurentele trebuiau să aibă între 18 și 28 de ani. Începând cu 2024, nu mai există o limită superioară de vârstă.

„A fost o experiență plină de satisfacții. M-a îmbogățit din punct de vedere personal. Soțul meu și fiul meu m-au susținut. Soțul meu a fost persoana care m-a încurajat să mă înscriu și să particip”,

a adăguat ea

Quizhpi este inginer chimist și s-a născut la Azogues, în provincia Cañar.

Ea spune că fetele concurente au susținut-o și că teama de critici poate fi depășită cu determinare și prietenie sinceră.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă