12.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSocialEducațieDeca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu.

Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli din județ și întâlnire cu directorii unităților de învățământ preuniversitar*, informează Ministerul Educației (ME), printr-un comunicat de presă remis cotidianului național “România liberă”.

De asemenea, potrivit sursei citate, tot astăzi, va avea loc *semnarea unui contract de investiții cu fonduri din PNRR pentru construirea unui nou campus pentru învățământul dual în județul Sibiu*, al cărui lider de parteneriat este Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu (ULBS).

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă