28.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăLifestyleCum era Theo Rose să-și ia "țeapă" la un concert în Bruxelles....

Cum era Theo Rose să-și ia „țeapă” la un concert în Bruxelles. „Nici nu a vrut să audă!”

Potrivit cancan.ro, Theo Rose a fost la un pas de a-și lua „țeapă” la un concert din Bruxelles. Potrivit sursei citate, în timpul unui eveniment desfășurat în Belgia, Theo Rose a trecut prin momente grele înainte de a-și primi onorariul promis. Se pare că abia după ce a amenințat că nu va urca pe scenă, aceasta a reușit să obțină banii cuveniți.

„Theo nici nu a vrut să audă”

În data de 8 martie, o femeie de afaceri a organizat o petrecere într-un local din Bruxelles. Printre invitații din capitala Belgiei, s-a numărat și Theo Rose. Numărul de români prezenți la eveniment a depășit așteptările, toți dornici să o vadă pe viu pe îndrăgita solistă, iubita lui Anghel Damian. Cu puțin timp înainte ca simpatica artistă să înceapă reprezentația, s-a declanșat haosul.

„Theo Rose a primit, potrivit protocolului, un avans, mai exact jumătate din bani, înainte să ajungă la Bruxelles. Restul urma să-l încaseze la fața locului. Doar că organizatoarea a încercat, pe românește, să o ardă. I-a transmis că urmează să primească banii după ce cântă, că sunt niște probleme, vrăjeală… Theo nici nu a vrut să audă, le-a spus că ea și trupa ei, în total zece persoane, nu vor susține reprezentația. În cele din urmă, și-a primit banii, organizatorii au văzut că nu o pot duce cu zăhărelul”, potrivit unor din anturajul artistei.

Theo Rose este o artistă de succes în România, prezentă în juriul emisiunii „Vocea României”, dar și în serialul de succes „Clanul”. Theodora Maria Diaconu, pe numele său real, formează un cuplu cu Anghel Damian, regizor, iar în această vară devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume un băiețel pe care l-a botezat Sasha Ioan.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă