6.6 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCoronavirusul pune lacătul pe Consiliul Județean Ilfov

Coronavirusul pune lacătul pe Consiliul Județean Ilfov

Consiliul Județean Ilfov nu va lucra începând de astăzi și până luni, 27 iulie, a anunțat instituția publică, după ce a fost confirmat un caz de infectare cu noul coronavirus.

”Consiliul Judeţean Ilfov se închide temporar. Dorim să vă anunţăm că unul dintre colegii noşti a fost confirmat ca având COVID 19. Îi dorim multă sănătate şi puterea de a trece peste această încercare. Pozitivarea testului s-a făcut în cursul serii trecute (n.red. Marți, 21 iulie), prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de azi până vineri inclusiv, timp în care se va face testarea tuturor angajaţilor şi clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare.”, a anunţat miercuri instituţia, citată de News.ro.

Reprezentanții Consiliului Județean Ilfov au precizat că activitatea în instituție de la declanșarea pandemiei de coronavirus s-a desfășurat respectându-se măsurile de protecție, s-au schimbat orele de venire la serviciu, s-a lucrat în ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafeţelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală. De asemenea s-au asigurat câte trei măşti pe zi pentru fiecare dintre angajaţi, iar lucrul cu publicul a fost oprit şi întreaga interacţiune s-a făcut on-line.

Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă