6.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăȘtirile zileiConsulul general al României la Cernăuți a acordat diplome de excelență jurnaliștilor...

Consulul general al României la Cernăuți a acordat diplome de excelență jurnaliștilor români de război

Consulul general al României la Cernăuţi, Irina-Loredana Stănculescu, le-a acordat, miercuri, în cadrul unei ceremonii cu prilejul Zilei Naţionale a României, diplome de excelenţă jurnaliştilor români care au făcut corespondenţă de război, potrivit agerpres.ro.

Distincţiile au fost înmânate corespondentului Radio România Actualităţi, Ilie Pintea, corespondentului TVR, Alex Costache, şi corespondentului AGERPRES, Cristian Lupaşcu, “pentru profesionalismul şi curajul dovedit în activitatea de reflectare a realităţilor de pe frontul din Ucraina în calitate de jurnalist”.

Diplome de excelenţă au fost acordate şi unor traducători din Ucraina, Nicolae Costaş şi Angela Botă, care au însoţit jurnaliştii români în misiunile din ultimii doi ani, pentru “curajul de a însoţi echipele media din România pe frontul din Ucraina”.

Familia Regală a României a găzduit o seară dedicată Curajului Civic

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au găzduit în Sufrageria de Stat de la Palatul Regal o seară dedicată Curajului Civic. La eveniment a participat și Alteța Sa Regală Principesa Sofia.

Aflată la a doua ediție, seara Regală dedicată Curajului Civic a fost posibilă datorită iniţiativei şi implicării doamnei Cătălina Rousseau şi BDR Associates. Prezentatoare a fost doamna Bianca Brad.

Seara regală a fost dedicată acelor persoane care au demonstrat curaj civic prin realizarea și ducerea la bun sfârșit a meseriei pe care o practică. Evenimentul a adus, în același timp, recunoașterea unor organizații-lider din România și din Republica Moldova, care inspiră respectul societății prin implicarea lor neobosită în binele comunității.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Gheboasă, audiat la DIICOT Dâmbovița într-un dosar de droguri

Gheboasă, în acte Gabriel Gavriș, prins cu droguri, a fost adus la audieri, vineri seara, la DIICOT Dâmbovița. Surse judiciare au precizat că...

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...
Ultima oră
Pe aceeași temă