28.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiComisarul Ciocan, revocat din poziția de director, se întoarce în poliție pe...

Comisarul Ciocan, revocat din poziția de director, se întoarce în poliție pe o funcție de execuție

El va reveni în funcţia de execuţie ocupată anterior în cadrul Poliţiei Române.

„Ca urmare a raportului scris prezentat de către directorul general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în legătură cu situaţia expusă în spaţiul public, ministrul Afacerilor Interne a dispus încetarea împuternicirii ofiţerului de poliţie din funcţia de director al Unităţii de Politici Publice a MAI. În continuare, comisarul-şef de poliţie Ciocan Christian îşi va desfăşura activitatea în funcţia de execuţie ocupată anterior în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat al MAI.

Ministrul Lucian Bode a anunţat joi că va lua o decizie în acest caz, după ce va primi un raport de la Poliţia Capitalei în legătură cu imaginile apărute în spaţiul public în care comisarul-şef Christian Ciocan, director în MAI, ar fi făcut scandal într-o secţie de poliţie.

Pe de altă parte, Bode s-a arătat deranjat că imaginile respective au fost filmate de către agenţii de la secţie şi difuzate prin intermediul unui sindicat.

Comisarul-şef Christian Ciocan ar fi fost prins în trafic cu şapte nereguli, printre care pătrunderea pe o stradă cu „Accesul interzis”, ITP expirat de trei ani, fără asigurare RCA şi fără o plăcuţă de înmatriculare. Ciocan a avut un „comportament scandalos” la secţia de poliţie, unde i-a ameninţat şi jignit pe agenţii care l-au amendat şi i-au suspendat permisul de conducere, a anunţat miercuri Sindicatul Europol.

Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă