15.2 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Comisarul Ciocan, revocat din poziția de director, se întoarce în poliție pe o funcție de execuție

El va reveni în funcţia de execuţie ocupată anterior în cadrul Poliţiei Române.

„Ca urmare a raportului scris prezentat de către directorul general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în legătură cu situaţia expusă în spaţiul public, ministrul Afacerilor Interne a dispus încetarea împuternicirii ofiţerului de poliţie din funcţia de director al Unităţii de Politici Publice a MAI. În continuare, comisarul-şef de poliţie Ciocan Christian îşi va desfăşura activitatea în funcţia de execuţie ocupată anterior în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat al MAI.

Ministrul Lucian Bode a anunţat joi că va lua o decizie în acest caz, după ce va primi un raport de la Poliţia Capitalei în legătură cu imaginile apărute în spaţiul public în care comisarul-şef Christian Ciocan, director în MAI, ar fi făcut scandal într-o secţie de poliţie.

Pe de altă parte, Bode s-a arătat deranjat că imaginile respective au fost filmate de către agenţii de la secţie şi difuzate prin intermediul unui sindicat.

Comisarul-şef Christian Ciocan ar fi fost prins în trafic cu şapte nereguli, printre care pătrunderea pe o stradă cu „Accesul interzis”, ITP expirat de trei ani, fără asigurare RCA şi fără o plăcuţă de înmatriculare. Ciocan a avut un „comportament scandalos” la secţia de poliţie, unde i-a ameninţat şi jignit pe agenţii care l-au amendat şi i-au suspendat permisul de conducere, a anunţat miercuri Sindicatul Europol.

Ultima oră
Pe aceeași temă