27.1 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăPoliticăCătălin Cîrstoiu se luptă până la capăt: "Nu mă retrag"

Cătălin Cîrstoiu se luptă până la capăt: “Nu mă retrag”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei, a subliniat că nu ia în considerare retragerea din cursa electorală, exprimându-și hotărârea de a merge până la capăt. El a menționat că există “grupuri de interese” care își promovează agenda prin propagarea unor astfel de informații, motivând că le este teamă de poziția sa în competiție.

“Nu mă retrag din nicio cursă şi vreau să le spun acelor grupuri de interese care alimentează public o astfel de informaţie să-şi vadă de treaba lor. Eu înţeleg că le e teamă, dar eu nu am să fac treaba aceasta. Eu sunt într-o cursă şi merg până la capăt. Nu mi-am abandonat niciodată o luptă cu viaţa unui om, acum e o luptă pentru sănătatea oraşului, sunt candidatul PSD – PNL şi aşa vom merge”, a declarat Cătălin Cîrstoiu, potrivit Agerpres.

“În declaraţia de avere sunt trecute toate activele pe care le deţin’

Cătălin Cîrstoiu a vorbit și despre declarația sa de avere. Acesta a afirmat că sunt trecute toate activele pe care le deţine la societăţile comerciale la care este acţionar.

“Eu, de 20 de ani, împreună cu soţia mea, am muncit de ne-au sărit capacele ca să ne construim o reputaţie, un renume profesional şi să facem bine. Dacă astăzi sunt unii interesaţi să transforme munca unor oameni într-un subiect de dezbatere publică, e treaba lor. Eu nu am încălcat nicio lege şi, până la urmă, hai să ne lămurim, e bine să fii fără un ban în buzunar şi să te duci într-o funcţie publică pentru alte interese sau e bine să te duci că eşti convins că poţi să faci ceva în plus, necontând acest aspect. În declaraţia de avere sunt trecute toate activele pe care le deţin la societăţile comerciale la care sunt acţionar. Asta e singura informaţie care se trece în declaraţia de avere. Persoanele juridice deţin patrimoniu, am plătit taxe, am plătit impozite, tot ce am dobândit am dobândit prin muncă, nu am nimic de ascuns. Ce aţi fi vrut, să merg cu trotineta sau să merg cu bicicleta sau să merg cu o maşină mai ieftină şi să ascund maşina în garaj? Nu, sunt un om cinstit şi nu am de gând să ascund. Sunt bani munciţi din conturile personale”, a mai susţinut candidatul PSD – PNL.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Prețul aurului crește spre 2.400 de dolari/uncie, apropiindu-se de un record istoric

Prețul unciei de aur a crescut până la aproape 2.400 de dolari iar specialiștii estimează că va crește în continuare, putând stabili un nou...

“Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc”, estimează Ludovic Orban

"Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc", estimează Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, referindu-se la candidatul PSD - PNL la funcția de primar general...

Dumitru Buzatu, plasat în arest la domiciliu

Tribunalul Vaslui a decis, luni, plasarea în arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu, acuzat de luare mită, aflat până acum în...
Ultima oră
Pe aceeași temă