16.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSportCarlos Alcaraz, "OUT" de la turneul din Monte Carlo

Carlos Alcaraz, “OUT” de la turneul din Monte Carlo

Carlos Alcaraz, talentatul tenisman spaniol clasat pe locul 3 mondial, a fost nevoit să se retragă din turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo din cauza unei accidentări la antebrațul drept. Anunțul a fost făcut de către Alcaraz în persoană pe rețelele de socializare, într-o postare care a stârnit îngrijorare printre fanii săi și comunitatea tenisului mondial.

Accidentarea la antebrațul drept a forțat pe Alcaraz să ia decizia dificilă de a se retrage din turneul prestigios de la Monte Carlo, unde se aștepta să concureze împotriva unora dintre cei mai buni jucători din lume. Absența sa din competiție reprezintă o pierdere pentru fanii tenisului, care anticipau evoluția sa impresionantă și stilul său agresiv de joc.

“Am muncit până în ultima clipă la Monte Carlo pentru a încerca să mă refac după o compresie a nervului median la braţul drept, dar nu a fost posibil şi nu sunt în măsură să joc! Mi-am dorit foarte mult să joc… Ne vedem la anul!”, a explicat Alcaraz, potrivit Agerpres.

Lorenzo Sonego, tenisman italian, va lua locul lui Carlos Alcaraz pe tabloul principal al turneului de la Monte Carlo, fiind desemnat “lucky loser” în urma retragerii spaniolului din cauza unei accidentări la antebrațul drept. Această decizie a fost luată după ce Alcaraz și-a redus la minimum antrenamentul la Monte Carlo.

Chiar dacă este unul dintre cei mai promițători jucători ai momentului, câștigând titlul la US Open în 2022 și la Wimbledon în 2023, Alcaraz a avut dificultăți la acest turneu în trecut. Anul trecut, el a fost nevoit să se retragă înainte de startul competiției.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Locuitorii unui cartier din sectorul 1, sinistrați, după căderea unui copac

Un copac a căzut pe drumul de acces către cartierul Greenfield din sectorul 1 al Capitalei, locuitorii fiind sinistrați. Arborele căzut a blocat complet drumul...

În New Delhi s-a înregistrat o temperatură record

Miercuri, autoritățile indiene au anunțat că New Delhi a atins un nou record național de temperatură, cu 52,3°C. Acest record a fost înregistrat la...

Cazurile AEGEK și SIVECO, aproape să îngroape ministerul lui Adrian Câciu! Guvernul scoate de la saltea 300 milioane de lei

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, condus de Adrian Câciu, se confruntă cu posibilitatea un blocaj financiar semnificativ din cauza unei serii de sentințe...
Ultima oră
Pe aceeași temă