6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăBEC a admis constituirea alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale și europarlamentare

BEC a admis constituirea alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale și europarlamentare

Biroul Electoral Central a admis, marţi, protocolul de constituire a alianţei electorale PSD – PNL.

Decizia a fost publicată pe site-ul BEC. „Ca urmare a analizării protocolului de constituire a alianţei electorale cu denumirea ‘Alianţa electorală PSD PNL’, formată din Partidul Social Democrat (PSD) – reprezentat prin domnul Ion-Marcel Ciolacu şi Partidul Naţional Liberal (PNL) – reprezentat prin domnul Nicolae-Ionel Ciucă, înregistrat la Biroul Electoral Central cu nr. 94C/BEC2024 din data de 25.03.2024, (…) Biroul Electoral Central decide: admite protocolul de constituire a alianţei electorale ‘ Alianţa electorală PSD PNL’. Cu drept de contestaţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 24 de ore de la data afişării”, se precizează în decizia BEC, semnată de preşedintele Biroului Electoral Central, judecătorul Vasile Bîcu.

Tot în şedinţa de marţi, Biroul Electoral Central a admis Protocolul de constituire a alianţei electorale „Alianţa Electorală Partidul România Noastră (P.R.N.) – Partidul Dacismului Autonom Conservator (P.Dac)”.

„Ca urmare a analizării protocolului de constituire a alianţei electorale cu denumirea ‘Alianţa Electorală Partidul România Noastră (P.R.N.) – Partidul Dacismului Autonom Conservator (P.DAC)’, formată din Partidul România Noastră (P.R.N.) – reprezentat prin domnul Gheorghe Funar şi Partidul Dacismul Autonom Conservator (P. DAC) – reprezentat prin domnul Cătălin-Ioan Berenghi, înregistrat la Biroul Electoral Central cu nr. 107C/BEC2024 din data de 26.03.2024, (…) Biroul Electoral Central decide: Admite protocolul de constituire a alianţei electorale ‘Alianţa Electorală Partidul România Noastră (P.R.N.) Partidul Dacismului Autonom Conservator (P.DAC)’ . Cu drept de contestaţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 24 de ore de la data afişării”, arată decizia semnată de preşedintele BEC.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă