22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInternaționalAvioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters, preluat de jurnalul.ro.

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, pe fondul îngrijorărilor că intensificarea schimburilor de focuri între Israel și Hezbollah ar putea alimenta o nouă escaladare.

„La începutul acestei seri, avioanele de vânătoare ale IAF au lovit o infrastructură teroristă semnificativă a Hezbollah folosită de sistemul de apărare aeriană al organizației teroriste în nordul Baalbek”, se arată în comunicat.

O lovitură israeliană a atins un bastion al Hezbollah din estul Libanului

O lovitură aeriană israeliană a vizat luni o localitate de lângă Baalbeck, un bastion al Hezbollah în estul Libanului, pentru a doua oară de la începutul ciocnirilor transfrontaliere cauzate de războiul din Fâşia Gaza, potrivit unor surse de securitate, notează AFP, potrivit agerpres.ro.

“Un avion israelian a vizat o fostă clădire a Hezbollah din apropierea spitalului Dar al-Amal”, a declarat pentru AFP una dintre aceste surse, adăugând că aviaţia israeliană “a efectuat un alt raid asupra unui hangar la est de Baalbeck”.

Loviturile au fost confirmate de o a doua sursă de securitate.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Carambol pe DN 1, la Bărcănești! Traficul spre București este blocat

Traficul pe drumul naţional DN 1, la Bărcăneşti, pe sensul către Capitală, este blocat și deviat, în urma unui accident în care au fost...

Derby fără miză în Giulești. Rapid, victorie de consolare cu FCSB

Rapid s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața campioanei FCSB, în ultimul meci din acest sezon al Ligii 1. Partida...

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...
Ultima oră
Pe aceeași temă