7.5 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăInternaționalArmata israeliană a anunțat că e gata să reia atacurile în Gaza

Armata israeliană a anunțat că e gata să reia atacurile în Gaza

Armata israeliană a declarat că este gata să reia luptă cu militanţii din mişcarea islamistă Hamas în Fâşia Gaza “la orice oră”.

“Suntem pregătiţi pentru ofensiva noastră în orice moment”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari (foto).”În seara asta, şi mâine de asemenea, suntem pregătiţi să lovim la orice oră”.

Hagari a făcut aceste declaraţii cu puţin timp înaintea eliberării unui alt grup de ostatice israelieni ca parte a acordului cu Hamas de extindere a încetării focului de o zi.

Potrivit unor informaţii neconfirmate, citate de dpa, continuă în fundal negocierile pentru o continuare a extinderii armistiţiului, scrie Agerpres.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

PNL a așteptat PSD la salvarea coaliției: Poftiți prin noi înșine!

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Iohannis poate schia liniștit, coaliția de guvernare formată de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) fiind...

9 din 10 executivi europeni cred că organizațiile lor vor trece prin procese de transformare până în 2030, studiu

91% din 200 de lideri europeni, care au participat recent la un sondaj realizat la nivel european de grupul de consultanță în HR Arthur Hunt...

Se cere falimentul Dan Air, firma care se răstea la Romatsa

Dan Air, compania care și-a făcut reclamă imediat după deschiderea aeroportului de la Brașov, are probleme în justiție. La Tribunalul București, s-a înregistrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă