26.7 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleAntonia lovește înapoi: replica la acuzațiile privind operațiile estetice

Antonia lovește înapoi: replica la acuzațiile privind operațiile estetice

Antonia răspunde celor care o acuză de intervenții estetice: „Egal cu ZERO pentru mine”

Recent, Antonia a postat pe Instagram o fotografie de tip portret, în care apare îmbrăcată într-un top alb scurt, cu abdomenul la vedere. Unul dintre urmăritorii ei a comentat: „Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat… dar suntem cea mai frumoasă”.

Reacția Antoniei nu a întârziat: „Toate, mai puțin buzele! Se cheamă Lip Liner”.

După 3 copii, sânii se mai lasă, apar multe schimbări, dar eram frumoasă și înainte. M-am născut cu această față drăguță

Antonia

Antonia spune că înțelege motivele psihologice din spatele comentariilor de acest fel, așa că pentru ea nu contează… „De fapt, e amuzant cât de mult se dau de gol cu frustrarea”, a adăugat cântăreața.

La cei 35 de ani, Antonia câștigă bani din muzică, dar și din campanii publicitare și reclame. În copilărie, a cochetat și cu agenții de modelling: „Primii mei bani nici nu mai știu exact la ce vârstă i-am câștigat. Cred că la nouă ani sau zece ani”, a declarant artista.

Antonia a ocupat locul 8 în clasamentul internațional „Top 100 Most Beautiful Women 2018”. Ea a surclasat-o detașat pe Rihannei (locul 21), dar și pe actrița Keira Knightley.

Dana Macsim
Dana Macsimhttp://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă