26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportFotbalAFACERE. Un milion de euro profit în șase luni. Rapid îl vinde...

AFACERE. Un milion de euro profit în șase luni. Rapid îl vinde pe Krasiniqi în Cehia

Rapid și Sparta Praga s-au înțeles pentru transferul extremei stânga Ermal Krasniqi.

Pentru a-și asigura serviciile kosovarului în vârstă de 25 de ani, noua campioană a Cehiei le va plăti giuleștenilor două milioane de euro. În plus, în conturile Rapidului mai pot intra încă 300.000 de euro, în funcție de performanețele kosovarului la noua formație.

Cumpărat în iarnă de la CFR Cluj cu un milion de euro, Krasniqi reprezintă o adevărată afacere pentru gruparea patronată de Dan Șucu.

În cele 6 luni petrecute în Giulești, Krasiniqi a bifat 17 partide, reușind 6 goluri și 3 pase decisive.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă