26.1 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentAccident în lanț în județul Mehedinți. Patru persoane au fost rănite

Accident în lanț în județul Mehedinți. Patru persoane au fost rănite

Un accident rutier soldat cu patru persoane rănite a avut loc, duminică după-amiază, pe DN 56A, în localitatea Hinova din judeţul Mehedinţi.

În eveniment au fost implicate cinci autoturisme, iar în urma impactului au rezultat patru victime care urmează a fi evaluate medical, conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creştere. Se estimează reluarea circulaţie în 60 de minute”, precizează Centrul Infotrafic.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă