23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăVIDEO Realitatea Plus, Reacțiile lui Traian Băsescu după dezvăluirile lui Cristian Rizea

VIDEO Realitatea Plus, Reacțiile lui Traian Băsescu după dezvăluirile lui Cristian Rizea

 

 

Traian Băsescu: ,,E revelator, păcat că nu am văzut toate episoadele. Dar o să le cer, cu Spovedania lui Rizea. Să știți că m-a ajutat mult să închid niște elemente de puzzle. De oameni politici este nevoie când este criză, să își poată asuma acele măsuri care scot țara din criză. Asta e deosebirea dintre omul obișnuit și omul politic, omul de stat. Să își asume măsuri în perioade de crize. Altfel, țările nu prea au nevoie. Când totul merge bine, e bine ca oamenii politici să nu se bage.”

Cristian Rizea, supranumit și fugarul Rizea datorită unei condamnări de corupție, și refugiat la Chișinău, continuă seria dezvăluirilor la Realitatea PLUS.

Serialul jurnalistic ,,Culisele Statului Paralel” a început în urmă cu trei săptămâni, au fost 11 episoade de mărturii care zguduie întreaga clasă politică.

Cristian Rizea: ,,Da, am dovezi. Îmi asum tot ceea ce spun. Va fi ceva care va pune România pe jar. Eu am participat la niște întâlniri confidențiale. Liviu Dragnea, la fel ca și mine, a fost apropiat de Dâncu, de Maior și mai ales de Florian Coldea. În ultima perioadă, dupa ce Ponta n-a mai fost președinte al PSD și premier, Coldea a devenit practic cel care-i spunea lui Dragnea toate mișcările ce trebuiau făcute din punct de vedere politic.”

Spovedania continuă, iar Cristian Rizea vine cu dovezi uluitoare despre cum ajungeau milioane în buzunarele fostului premier, Victor Ponta, dar și despre legăturile bolnăvicioase ale grupului său cu persoane de la vârful serviciilor secrete din România. Sunt informații confidențiale despre foști și actuali șefi din Servicii.
 
Cum circulau șpăgile uriașe date din banii românilor pentru numiri politice și contracte cu dedicatie.

Toate acestea le puteți vedea în exclusivitate la emisiunea „Culisele Statului Paralel” de luni până vineri, de la ora 18 la ora 20, cu Anca Alexandrescu.
 

 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă