Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa: Social Media.

Sorina Matei, jurnalist de investigații, dezvăluie problemele penale ale consilierilor lui Orban

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 02.02.2020 - 20:38

Oamenii Polisano din Guvernul Orban.

Deputatul afiliat PSD, Remus Borza, fost consilier onorific demis de Dăncilă și condamnat definitiv pentru corupție, rezistă pe funcția sa de consilier onorific, de data aceasta, în guvernul Ludovic Orban.

Iată ce dezvăluie Sorina Matei, jurnalist de investigații, pe contul său de socializare:

,,Oamenii probaţi că au săvârşit infracţiuni şi condamnaţi definitiv de instanţe pentru săvârşirea de infracţiuni se numesc...INFRACTORI.

REMUS BORZA, condamnat definitiv, în februarie 2015, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de.... conflict de interese.✌️

GRUIA STOICA, președinte al Consiliului de Administrație al S.C. Grup Feroviar Român S.A., condamnat definitiv prin decizia penală nr. 67 din 23.02.2016, Înalta Curte de Casație și Justiție, la data faptei, la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență.✌️
#CostacheGates #PolisanoPapers” 

Citește aici despre Omul Polisano și implicațiile lui Remus Borza și Victor Ponta.

 

Remus Borza, numit consilier onorific al premierului Ludovic Orban

Deputatul afiliat PSD Remus Borza a fost numit în data de 30 decembrie 2019, consilier onorific al premierului Ludovic Orban, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. El a fost consilier onorific și al fostului prim-ministru Viorica Dăncilă, demis la numai o săptămână. Activitatea de consilier onorific este neremunerată.

Remus Borza este deputat afiliat PSD, fără adeziune.

Viorica Dăncilă l-a numit pe Remus Borza în luna iunie a anului 2019 în funcția de consilier onorific pe probleme economice, însă l-a demis după numai o săptămână în urma unor declarații controversate privind concedieri necesare în aparatul bugetar.

Remus Borza este deputat de Braşov şi a fost ales pe listele ALDE. Ulterior, a demisionat din ALDE și a activat o vreme a deputat independent. Apoi, a înființat platforma Forța Națională, care a fost preluată și transformată în partid de exclușii din ALDE, formațiune condusă acum interimar de Teodor Meleșcanu.

Citește aici despre controversele Hidroelectrica și Remus Borza.

Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, din 3 iunie 2019 Remus Borza activează în grupul parlamentar al PSD, fără adeziune.

Remus Borza s-a numărat printre cei cinci deputații afiliați PSD care a votat învestirea Guvernului Ludovic Orban. În schimb, el s-a abținut de la vot la abrogarea recursului compensatoriu, dar și la eliminarea supraacizei la carburanți, două dintre măsurile susținute de guvern.

 

Citește aici investigațiile România Liberă despre Remus Borza.

 

 

 

 

Comentarii